[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ituriforest
Forum Index » Profile for ituriforest » Messages posted by ituriforest
acvariul imagine generala
sistemul CO2
add
foto
astazi
Astazi dupa 17 zile de ciclare a acvariului am introdus primii 2 scalari in bazin
image
O sa trec la Orinoco Altum Angels
Aici in Atena apa are un ph destul de ridicat in jur de 7,8. Folosesc apa de osmoza cu scopul de a avea o apa "moale" cu un ph de 6,5.
detalii
Am adaugat si o instalatie de osmoza inversa
Acum incepe partea cea mai plictisitoare si anume ciclarea acvariului. M-am hotarit sa urmez metoda ciclarii pe intuneric aici astept parerile voastre :
Eu am apreciat ca va dura cam 20 zile tinind cont ca am filtru ciclat de la acvariul vechi dar si de faptul ca am introdus 2 cutii ADA Bacter 100 si 2 cutii ADA Clear Super
Oare ma insel? Voi folosi bineinteles si testele de apa de la API.
Pentru buna intretinere a plantelor folosesc Instalatie CO2 : butelie 5 litri, CO2 Reactor M – Aqua
Medic Dennerle pH Controller Evolution Deluxe
image
image
Intregul system este protejat de in UPS 1000 WATT
image
Filtrare biologica: ADA Bio Rio 6 litri Seachem Matrix 25 litri ADA Bamboo Charcoal 2 litri
image
image
more foto
image
image
image
image
image
foto
image
sump 50*50*25 Tunze Recirculation pump Silence (1073.020)
Tunze Overflow Box (1074/2)
detaliu
DIY UGF asezarea in acvariu acoperirea cu Seachem Matrix. Apa impinsa din filtrul de substrat trece mai intai prin lampa UV Vecton 400 16 wat

Forum Index » Profile for ituriforest » Messages posted by ituriforest
Go to: