[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lod
Forum Index » Profile for Lod » Messages posted by Lod
Se vinde din motive de upgrade acvariu complet compus din:
- acvariu Aquaatlantis cu sistem overflow animal bean+stand+sump
- lampa 2 x neoane+1 Metal Halid 20.000k (neoanele si becul sunt noi,au costat aprox 500 ron)
- skimmer bubble magus nac 5
- pompa recirculare + pompe reactoare
- reactor carbune+antiphos
- reactor biopelet

Pretul pachetului este de 1800 ron.

Optional se poate vinde cu lampa Zetlight ZP3600 si chiller Hailea 130A

Mentionez ca in acest moment acvariul este populat dar se vinde dupa golire.
Informatii tel. 0764/300.100
Revin cu poze!
.
Un nr de tel se poate?
Sunt interesat dar nu pot astepta prea mult, aveti un termen?
Buna ziua,banuiesc ca intre timp s-au dat....?!
Rezolvat cu reactorul biopeleti,acum sunt interesat de un reactor carbune activ,fosfati.
(Rog un moderator sa schimbe titlul topicului in reactor carbune activ/fosfati , multumesc)
Multumesc,am sa vorbesc!
Cumpar reactor biopeleti (cu pompa),nou sau second dar sa nu fie de dimensiuni foarte mari.Va rog frumos lasati mesaj cu nr de contact,multumesc!
Buna seara,PH-metrul mai este de vanzare?
Buna seara,daca anuntul mai este valabil,va rog sa lasati un ptr contact.
Vandut,multumesc ptr gazduire!
Acvariu cu mobilier si capac Eheim 240l - 750 ron
Filtru JBL 1500 impecabil,doar probat,in cutie (dupa proba a fost spalat si dezinfectat),doar probat, cu toate accesoriile aferente - 450 ron

Poze: http://www.99poze.ro/acvariu_466801378/
Cumparatorul suporta transportul.Pot asigura la cerere transport,se plateste doar combustibilul sau pot trimite cu curierat.
Multumesc ptr urari.....da am sa fac un topic unde voi posta pas cu pas proiectul respectiv.
Buna seara,ma numesc Raul si locuiesc in Focsani.Acvaristica o am ca si pasiune de cand eram copil si am inceput probabil ca orice pasionat pe vremea aceea batand in fiecare duminica piata din Arad (in Arad am fost nascut si crescut) si incercand sa imbunatatim un acvariu cu gupy,scalari si o gramada de plante.Pentru o perioada am renuntat si am redescoperit aceasta pasiune acum cativa ani cand mi-am indreptat atentia mai mult spre discusi.

Acum sunt intr-o perioada de tranzitie (la propriu - mutat,etc) si intentionez sa dezvolt un acvariu (sper eu deosebit) marin.Din cauza mutatului am dezafectat acvariile de apa dulce si acum am inceput achizitiile pentru proiectul mentionat.Cu stima!

Forum Index » Profile for Lod » Messages posted by Lod
Go to: