Message |
|
plantele de plastic se preteaza foarte bine la ciclidele americane,o stiu din proprie experienta,in momentul in care le-a sosit sorocul la depus icre,toata toate plantele au fost trimise la suprafata datorita mineritului..asa ca am trecut la 1 de plastic,care nu va spun ca-si schimba locul zilnic,de parca ar fi pe roti..din pacate,plante naturale la ciclide americane,pleco,sau toracatum...nici o sansa...
|
 |
|
daca ai drum catre Cluj,da-mi un semn,pot sa-ti ofer guppy tineret matur daca doresti multam
|
 |
|
salut,ma intereseaza pietrisul,daca se poate o poza mai apropiata te rog,multam...
|
 |
|
lasa-mi un nr. de tel. pe pm,multam..
|
 |
|
salut,ma intereseaza daca ai cumva clemele de prindere a capacului pe rezervor si garnitura,,as avea nevoie de asa ceva,astept un semn,multam..reper 7470650
|
 |
|
am trimis pm
|
 |
|
salut,as avea nevoie de bureti,sint din Cluj,revin cu un telefon pe luni,am nevoie de min 5 buc.,multam..
|
 |
|
am trimis pm si eu
|
 |
|
Schimb acvariu cu dimensiunile 50x36x46 home-made din sticla de 8mm,cu acvariu de capacitate apropiata sau mai mare,ofer bonus un filtru intern nou,as dori un acvariu cu lungime mai mare,si cu inaltime mai mica,tel.0740695580 Alin,sau alunalyn@yahoo.com ,multumesc...
|
 |
|
multumesc pentru plante,
|
 |
|
am ascultat sfaturile altori colegi de pasiune,si am renuntat la plastice,si cu ajutorul altor inimosi acvaristi,am reusit sa adun citeva plantute reale..deocamdata cam asa arata,asteptam sa prinda radacini si sa faca puiuti la rindul lor...deja mai exista inca 1 acvariu de pui de 3 zile,guppy cu Black Moly,inca nu am facut poze,dar revin..acvarii in lucru : - juwel 60 litri - home made 80 litri...iar am o problema cu pozele,nu mai stiu sa le pun...
|
 |
|
vand neoane Sera pentru acvarii ,blue sky royal,tropic sun royal,plant color.35 lei/buc. 90 cm,30W tel.0740695580 Alin ,se prefera predarea personala,nu stiu cum le-as putea impacheta ca sa ajunga intregi in tara..
|
 |
|
petrutz2003 wrote:si pe cine nu e din cluj, nu saluti ?
salutarile vin de la Cluj si sint trimise tuturor pasionatilor de acvaristica..
|
 |
|
am inteles ,si eu multam..
|
 |
|
multumesc pentru sfaturi,sint binevenite,si voi tine cont de ele la amenajarea urmatorului acvariu..cu plasticele cam aveti dreptate,nici mie nu-mi plac,dar deocamdata asta e situatia de compromis,pina cind bugetul imi va permite sa mai achizitionez plante naturale..filtrele electrice care le am sint de putere mare,si fac cam prea multa miscare in apa,din cauza asta nu le folosesc..cel putin deocamdata..o sa revin cu poze de la cel de-al 3-lea acvariu care e in curs de amenajare..
|
 |
|
primele 2 acvarii de guppy,primiti de la inimosi acvaristi,carora le multumesc inca odata,sint gata..nu sint spectaculoase,dar eu sint multumit cita vreme pestisorii sint bucurosi si fac burtica mare..
|
 |
|
Alexandru25 wrote:Ai avut curaj ca la o varsta destul de inaintata sa te inscrii la o facultate este de apreciat
care virsta inaintata?..eu ma simt ca la 20 de ani,vorba cintecului..
|
 |
|
multumesc de primire..  nu-mi permit sa urechez pe nimeni  inca sint novice,asa ca am de studiat gramada..am ramas putin in urma cu tehnologia..  povestea mea e simpla..in urma cu vreo 15-16 ani,in perioada de iarna,am lipsit de acasa vreo 3 zile fiind plecat intr-o delegatie,ceva s-a intimplat intr-unul din acvarii populat cu ciclasome,vreo 15 la numar,incalzitorul a crapat,a facut scurt-circuit,a batut siguranta,si s-a oprit toata sandramaua,incalzitoare,vibrator,si restul de prin casa..va dati seama,ca dupa 3 zile cind am ajuns acasa,a trebuit sa sparg gheata din acvarii..locuiesc la casa,ai mei ar fi trecut sa faca focul si ar fi observat,dar nestiind ca voi lipsi mai multe zile,nu i-am anuntat,si asta a fost..suparat pe cele intimplate,am pus punct si am mutat totul in pod..acum am decis s-o iau de la inceput,am simtit lipsa acvariilor si a pestilor,incep sa "dezgrop"vechile acvarii,sa le reconditionez,furtune,filtre,pompe,si ce-o mai fi prin cutii..acum sint in reamenajarea spatiului dedicat acvaristicii,dar promit ca revin cu poze in citeva zile..
|
 |
|
dashu wrote:
vladxxl wrote:daca mai cauti broasca uita-te macar daca e in acv cu pesti..
ce crezi asta m-a si facut sa o iau erau mai multe broscute si in acvariul in care se aflau si pe langa ele innotau si pestisori
parerea mea e ca pestisorii care inotau,erau pusi ca si hrana pentru broscute  in general broscutele de apa,consuma cam tot ce prind in jurul lor,pesti,icre,plante,racusori samd..subscriu celor spuse mai sus,de cele mai multe ori,cei care sint angajati in pet-shop-uri,habar n-au de acvaristica sau ingrijire/hranire ciini si pisici ,papagali si alte vietati,interesul lor e sa vinda,nu-i intereseaza neaparat combinatiile care le faci acasa in acvariu,cu cit se maninca mai multi intre ei,cu atit mai bine,vind ei mai mult..personal eram de fata cind un vinzator,facea o combinatie la o clienta,ceva de genul ciclasoma +gupi+tetra+scalari..
|
 |
|
salutam respectuos pe toata lumea..numele meu este Alin Filip,am 39 de ani,sint din Cluj,din toamna 2011,student la piscicultura USAMV,m-am gindit sa fac din pasiune o profesie,pentru inceput incerc sa-mi adun citeva acvarii pe care sa le populez cu plante si pesti;am adunat literatura de specialitate,invat metodele moderne de crestere,in urma cu vreo 20 de ani ,aveam undeva pe la 15-20 de acvarii,dar datorita unui accident stupid,am pierdut toata populatia de pesti,si acum vreau s-o iau de la capat..sper sa gasesc la voi incurajarea necesara,si intelegere daca o sa mai dau cu "stingu in dreptu"..acvariile sint in curs de amenajare si populare,dar voi reveni cit de curind cu poze..  pe linga pesti,mai am si o familie numeroasa de broscute testoase,2 papagali nimfe si un motan persan care pazeste intreaga populatie..
|
 |
|
|
|