[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: faitonu
Forum Index » Profile for faitonu » Messages posted by faitonu
salut,i-as dori eu daca se poate,revin cu un tel. miine la o ora de bun simt,nu deranjez acum,multumesc..
am 9 broaste testoase,nu le mai pot tine pe toate,ma vad nevoit sa renunt la 5 dintre ele,deci : 3 broaste mari dimensiune carcasa pe lungime aprox.16 cm,una cu tample rosii,si 2 galbene,si 2 broscute mai mici cu dimensiune aprox.8 cm,se vand la 50/buc. sau schimb cu pesti de acvariu,detalii la 0740695580 Alin ,preferabil in Cluj
pacat..multumesc oricum..
salutam cu respect,am pe cineva in Brasov pina vineri sau simbata,si cu putina grija,imi poate aduce pestisorii la Cluj,daca nu e foarte greu,lasa-mi un nr. de tel.sa ne intelegem,multumesc anticipat..
salutam pe toti utilizatorii,unii poate ma cunosc de pe alte forumuri,am revenit la pasiunea mea din copilarie,si anume acvaristica..am pastrat mare parte din acvarii,si acum incep sa le populez incetul cu incetul...pentru inceput am prins de la cineva o donatie,acvariul in care era pastrat devenise neicapator pentru el...am nevoie de ajutor in identificarea speciei,si neaparat hrana recomandata,multumesc...
salutam,eu sint din cluj,daca mai sint valabile,sint interesat,astept un pm,multumesc..

Forum Index » Profile for faitonu » Messages posted by faitonu
Go to: