[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Laurentiu-Andrei
Forum Index » Profile for Laurentiu-Andrei » Messages posted by Laurentiu-Andrei
uh, e bine atunci. Multumesc mult pentru raspuns
de cand am scos pompa de aer din functiune si am lasat doar valurile de la jetul de la filtru am remarcat o schimbare in comportamentul pestilor, stau mai mult pe fundul acvariului, oare sa fie inluentati? cand ar trebui sa ma ingrijoreze insuficienta oxigenului din apa? sau cum imi dau seama daca nu au destul oxigen?
Ce bine ca pot sa scot pompa de aer ....era foarte galagioasa (ieftina) si jetul de la filtru este la suprafata si face valuri, mereu a fost asa.
O sa vad ce pot face si cu bomba nu prea mi-e clar cu furtunu si cum se face ...dar cred ca am o idee corectati-ma daca gresesc va rog, se pun toate ingredientele intr-un pet si apoi se face gaura in dop si se pune furtunul ermetic care apoi va fi bagat in acvariu si acesta va scoate CO2 rezultat din reactie corect? ,
Cum ajung acasa o sa revin si cu cateva fotografii
Va multumesc foarte mult pentru ajutor!
Filtrul are rol de oxigenare a apei? te referi la acele filtre care au la evacuare un furtun care sta in afara acvariului si scoate si bule? sau la filtrele normale care nu scot bule? au filtrele astea efect de oxigenare a apei? fara bule? nu prea ma pricep .
Si butelie de CO2? pentru plante nu? se poate face homemade sau se achizitioneaza? care e principiul d functionare?
Multumesc de ajutor.
Vand pompa acvariu AQUA ONE 102 MAXI POWER HEAD 500L/H http://www.petessentials.net.nz/cart_product2206-1-2552.html?Title=11322%20AQUA%20ONE%20102%20MAXI%20POWER%20HEAD%20500L/HR%201.05M
Achizitionata in data de 30.06.2011 prin urmare este noua, garantie 24 luni
Poate va intrebati de ce o vand, am rugat un prieten sa imi cumpere un filtru si asta mi-a adus, le-a confundat
Pret 30 lei, foarte usor negociabil.
Propuneri si relatii suplimentare la 0761367678.
Multumesc, in ceea ce priveste plantele am 2 plante Ceratophyllum Demersum, astea am auzit ca is cele mai usor de intretinut,
*substrat- am pietris amestecat cu nisip ( initial am avut doar nisip dar mi s-a parut f greu de intretinut, asa ca am adaugat pietris si inca nu am reusit sa scot nisipul insa la fiecare schimb de apa se absoarbe si nisip, il voi elimina cu timpul)
*iluminatul- cred ca e slab ....adica am un neon de 18 w 7500 k parca asa era.
*Am un filtru mic, de amatori...daca nu am stiut ce sa cumpar de asta vreau sa il inlocuiesc, se murdareste f repede apa, si o schimb f des, o data la 3-4 zile,
*pompa de aer externa cu furtun si piatra de aer ....cam atat.
Il voi pune la punct cu timpul
Poze nu pot pune acum intru-cat sunt plecat din localitate luna asta (serviciul)
Ma numesc Laurentiu , sunt din Pascani, am 22 ani, sunt bugetar . Sunt incepator in lumea acvaristicii, am un acvariu de 100 L (70x40x40) homemade din cauza bugetului de bugetar , populat cu 4 xipho si 2 sanitari (hoplosternum thoracatum) inca lucrez la el in sensul ca trebuie sa achizitionez un filtru mai mare, chiar ma uitam pe forum la rubrica vanzari la un filtru intern Resun bf 200 bio filter, ( www.happypets.ro/resun-bf200-p-2548.html ) face fata? ce parere aveti? si o sa mai achizitionez si niste plante naturate pentru acvariu, dar cu timpul...
In rest, va doresc toate cele bune.

Forum Index » Profile for Laurentiu-Andrei » Messages posted by Laurentiu-Andrei
Go to: