[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Probi_
Forum Index » Profile for Probi_ » Messages posted by Probi_
Inca nu m-am apucat de el stati linistiti. Si nici nu ma apuc pana nu am in primul rand banii. Experienta o am ce de 10 ani fac acvaristica. La inceput o faceam dupa ureche, dar cum a trecut timpul am inceput si eu sa lucrez klumea

Lucrez cu produsele de la Sera. Pana acum nu am avut nici o problema cu nici un peste... o singura data mi s-a infectat acvariul (boala de gris ?) si i-am tratat tot cu sera. Am luat infectia ca am fost tampit si am bagat in acvariu un crocodil de plastic fara sa'l trec prin "carantina" mai intai.

Am reprodus cu succes guppy (who hasn't ?), ceva discus mai demult si ancistrus.

L.E. Banii sunt principala problema. Eu cel putin nu sunt neastamparat si le cumpar pe toate deodata si dupa aia vad ce iese. Asa frumos, ciclam clasic si tot tacamu. Numa plantele care le vreau m-ar costa 150 ron, bani care nu'i am. Plus buturuga...

pc.ciprian: ti-am unit eu posturile
Scura descriere...

Vlad, 23 ani, Targu Mures.

Posesor al unui acvariu de 50l locuit de 4 neoni, 2 ancistrus, 4 guppy. Si o corabie scufundata (cadoul de la prietena). Acum ma gandesc sa strang bani sa trec in clasa baietilor mari cu un acvariu de 100 150 de litri care sa-l fac in spiritul lui Takashi Amano. Cred ca o sa am nevoie de cel putin 1500 RON sa-l dotez corespunzator.

Cam atat despre mine... daca aveti decesuri ciudate in acvarii, trimiteti pestii la mine. Sunt student la Medicina in anul V
Nu recomand. Am patit-o si eu cu plantele din plastic. Era din ce in ce mai decolorata planta pana am avut un deces pe care l-am atribuit substantelor eliminate de ea. Testele erau ok deci numai plantei pot sa atribui...
Xifo nu cumpara daca nu ai de gand sa=ti iei un acvariu mai mare mai incolo. La 50L 3 Xifo cam umplu acvariul.

Succes!

Forum Index » Profile for Probi_ » Messages posted by Probi_
Go to: