[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Happyfish1
Forum Index » Profile for Happyfish1 » Messages posted by Happyfish1
Iti multumesc de sfat inca ma gandesc ce sa fac cam, de cati litri le-ar trebui lor si la Inca vreo 3 cory panda si un ancitrus
Dar cu schimbul de apa care il fac nu as putea sau sa fac de doua ori pe zi schimbul .
Daca nu am alta optiune sau stiti o alta specie care s-ar intelege cu pesti mei
Daca nu am alta optiune sau stiti voi alta specie care ar putea trai cu pesti mei
Dar bamboo shrimp
Acvariu e doar temporar pana in vara cand voi face unul de 100l
Totusi ce imi recomandati.
Am nevoie de ajutor in alegerea unei speci de creveti care sa ii pot time in acvariu avand in vedere ca vreau sa mai adaug si o familie Molly una Plati si una de velifera si sa schimb apa zilnic cate 10l lasata la declorinat si sa mai adaug niste moss si niste melci mar poate neritina si cativa de substrate si unul asasin. Ce parere aveti ? Eu ma gandeam la RCS sau la neocardine .
Alte pareri?
In ce sens ma chinui degeaba cu fertilizarea la anubias si microsorium ?
Salut ,vreau sa aud o parere despre cum am ales acvariu si tot ce are in el. Avand in vedere ca sunt incepator .
Salut! Sunt incepator in acvaristica am un nano acvariu de 36 de litri homemade dimensiunile nu mi le amintesc exact .
Filtru: Aquele fan filter 1 plus
Incalzitor: Diversa termo plus 100
Pesti: 2 Cory, o familie xifo si o familie guppy (stiu ca e suprapopulat dar nu am probleme cu el)
Plante: 1 microsorum pteropus si vreau sa adaug si niste anubias moss si rotala riubin
Fertilizare: zilnic Easy Carbo si saptamanal Easy life Profito
Iluminare: 6h zilnic cu Bec economic de 2w ( vreau sa il schimb si sa mai adaug unul)
Bazin ciclat
Schimb de apa cam de 2 ori pe saptamana 5 litri
Daca am gresit cu ceva sa ma anuntati

Forum Index » Profile for Happyfish1 » Messages posted by Happyfish1
Go to: