Message |
|
Multumesc! Ramirezii stau de 3 luni si linistiti cu un schimb de apa la saptamana. Ba au si depus asa
|
 |
|
Nu am mai cumparat pesti de ceva timp bun. Si externul pe marti'miercuri apare 
|
 |
|
Nu am schimbat apa de o saptsmana. Azi am curatat doar filtrele si cand am vazut increle m-am oprit. Ar trebui sa schimb apa? Nu ii afecteaza daca o schimb ?
|
 |
|
Ieri mi-au depus ancistrusii intr-un acvariu comunitar. Nu am stiut doar ca azi am vrut sa schimb apa, am spalat filtrele si cand am vrut sa scot cutia de cdramica a lor masculul e acolo si inauntru pe fund cutiei(pe substratul acvariului) sunt icrele... Am bagat filtrele spalate inapoi si nu am mai schimbat apa. Tempertura e de 27grade... Traiesc pui in acest acvariu sau trebuiesc mutati ?
|
 |
|
Cam dupa ce perioada o sa depuna iarasi ramirezii?
|
 |
|
Icrele sunt pe lemn sub ramirezi, dacs te uiti atent le vezi... Acum dimineata am vazut cs nu mai este o icra... Le-au mancat
|
 |
|
O poza
|
 |
|
Acum seara mi-au depus ramirezi pe o bucata de lemn. E plin de icre si stau amandoi si pazesc locul nu se misca de acolo. Ce sa fac ? As putea sa scot lemnul sa il pun in alt acvariu si sa ii bag si pe ei acolo?
|
 |
|
Syie cineva de unde as putea cumara colisa din timisoara? Sau are cineva de vandit/donat?
|
 |
|
La plante este necesara lumina rece sau calda? Si de exemplu sunt neoane de o putere mai mica(w) dar au mai multi lumeni... La un acvariu de 54 l ce neon recomandsti?
|
 |
|
No3 e mare si vafd ca se scarpina pestii si bulele de oxigen de la filtre nu se mai sparg
|
 |
|
Cine ma poate ajuta cu un sfat ce as putea face ca sa nu mai am apa acida  ? O schimb si peste 1 zi e la loc... Bicarbonatul de sodiu ajuta?
|
 |
|
Din ce cauza bulele de aer se sparg ff greu adica ajung pana la geamul din fata si plus de ieri am apa mai neclara de cand am bagat plantele
|
 |
|
54l
|
 |
|
Am asa:led de 5W si un neon t5 de 12w.
|
 |
|
Mai multe plante de atat? Nu as mai avea unde pune.. Acum le dau de la easyife co2licihid si tot de la easlife profito care scrie ca e fertilizant si se administreaza impreuna
.. De cata lumina am nevoie ?
|
 |
|
Pareri depre acvariu va rog. Criticile sunt bine venite
|
 |
|
Da, scuze 60x30x30
|
 |
|
Lumina: 5w leduri si un tub t5 15w. Plus le bag zilnic 1mm de la easylife easycarbo
|
 |
|
Ce plante imi recomandati pentru un acvariu de 54l ? Pana acum am un echinodorius dar varianta ce creste mai micuta. Multumesc
|
 |
|