[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alex92
Forum Index » Profile for Alex92 » Messages posted by Alex92
Multumesc! Ramirezii stau de 3 luni si linistiti cu un schimb de apa la saptamana. Ba au si depus asa
Nu am mai cumparat pesti de ceva timp bun. Si externul pe marti'miercuri apare
Nu am schimbat apa de o saptsmana. Azi am curatat doar filtrele si cand am vazut increle m-am oprit. Ar trebui sa schimb apa? Nu ii afecteaza daca o schimb ?
Ieri mi-au depus ancistrusii intr-un acvariu comunitar. Nu am stiut doar ca azi am vrut sa schimb apa, am spalat filtrele si cand am vrut sa scot cutia de cdramica a lor masculul e acolo si inauntru pe fund cutiei(pe substratul acvariului) sunt icrele... Am bagat filtrele spalate inapoi si nu am mai schimbat apa. Tempertura e de 27grade... Traiesc pui in acest acvariu sau trebuiesc mutati ?
Cam dupa ce perioada o sa depuna iarasi ramirezii?
Icrele sunt pe lemn sub ramirezi, dacs te uiti atent le vezi... Acum dimineata am vazut cs nu mai este o icra... Le-au mancat
O poza
Acum seara mi-au depus ramirezi pe o bucata de lemn. E plin de icre si stau amandoi si pazesc locul nu se misca de acolo. Ce sa fac ? As putea sa scot lemnul sa il pun in alt acvariu si sa ii bag si pe ei acolo?
Syie cineva de unde as putea cumara colisa din timisoara? Sau are cineva de vandit/donat?
La plante este necesara lumina rece sau calda? Si de exemplu sunt neoane de o putere mai mica(w) dar au mai multi lumeni... La un acvariu de 54 l ce neon recomandsti?
No3 e mare si vafd ca se scarpina pestii si bulele de oxigen de la filtre nu se mai sparg
Cine ma poate ajuta cu un sfat ce as putea face ca sa nu mai am apa acida ? O schimb si peste 1 zi e la loc... Bicarbonatul de sodiu ajuta?
Din ce cauza bulele de aer se sparg ff greu adica ajung pana la geamul din fata si plus de ieri am apa mai neclara de cand am bagat plantele
54l
Am asa:led de 5W si un neon t5 de 12w.
Mai multe plante de atat? Nu as mai avea unde pune.. Acum le dau de la easyife co2licihid si tot de la easlife profito care scrie ca e fertilizant si se administreaza impreuna
.. De cata lumina am nevoie ?
Pareri depre acvariu va rog. Criticile sunt bine venite
Da, scuze 60x30x30
Lumina: 5w leduri si un tub t5 15w. Plus le bag zilnic 1mm de la easylife easycarbo
Ce plante imi recomandati pentru un acvariu de 54l ? Pana acum am un echinodorius dar varianta ce creste mai micuta. Multumesc

Forum Index » Profile for Alex92 » Messages posted by Alex92
Go to: