[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: florin_niky
Forum Index » Profile for florin_niky » Messages posted by florin_niky
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by florin_niky
Da si tu linkul...ca sunt muulte poze ...

Pai nu prea stiu cum, dar este pima poza de la small garden
Duminica ma intorceam de la Sighisoara si m-am oprit pe Valea Prahovei de unde mi-am luat cateva pietre super. Erau de culoarea granitului cu niste linii albe prin ele. Din ele am construit o pestera pe care am prins si un Anubias. Se vede foarte frumos.
Problema este ca nici weekend-ul asta nu voi fii in Bucuresti asa ca ma gandeam ca poate are cineva si ne putem intalnii dupa ora 17 azi sau maine.
Treaba cu substratul este super discutata pe forumul asta asa ca nu mai are rost sa incepem si noi alta.
Ideea este ca daca este prea fin sufoca radacinile plantelor iar daca este prea mare se sifoneaza foarte greu si se murdareste destul de repede.
Daca nu poti sa reamenajezi camera astfel incat sa poti muta acvariul de acolo nu ai decat sa lipesti un colant de culoare inchisa pe spatele si lateralele acvariului in asa fel incat razele soarelui sa nu bata direct in apa.

PS: Incearca niste pietris de la depozitele de la mat de constructii cu granulatia intre 2 si 5 mm. Bineinteles spalat foarte atent.
Nu are nimeni?
Este super tare poza cu scrumiera.
Dar oare cat va rezista asa?
Foloseste o periuta cat mai dura cand o speli.
Bine ai venit.
Poti incerca si un filtru intern de la Resun.
Dar personal recomand AquaEl-ul. Este mai usor de curatat.
Va rog, am mare nevoie de:

Glossostigma, JAVA MOSS

Ma poate ajuta cineva?
DA.
Vin-o diseara pe la 8 la McDonald`s in Colentina si-ti dau eu
Pai cam asta se intampla si la mama in acvariu unde sunt doi carasi. Nu mai are nici urma de planta.
Eu zic ca sticla de 8 este mai indicata. Cu toate ca eu am unul de 180L brut tot din sticla de 8. Alegerea cred ca-ti apartine.
De ce zici ca se scapa greu de ea?
Adevarul este ca nu am incercat sa o elimin de tot niciodata dar ma gandesc ca daca o culegi pe toata si nu mai ramane nici un fir nu prea ai cum sa nu scapi de ea.
Oricum nu ma deranjeaza atata timp cat este doar prin colturile acvariului. Si lucrul asta il tim sub control la fiecare schimb de apa.
Am eu niste plante de suprefata. Nu stiu cum se numesc. Arata asa ca un fel de trifoi ... Au frunzele destul de mici si s-au inmultit in
Si eu am avut o problema asemanatoare cu un cars si incepuse sa consume mazare si sa-si revina cat de cat. Dar nu pt mult timp, dimineata era mort...
Trea asta cu mazarea este mai mult preventiv ci nu curativ 100%.
Ideea este ca atunci cand i-i hraneti sa umezesti hrana astfel incat aceasta sa nu mai pluteasca. Stii si tu ca ei sunt mai calici si atunci cand mananca inghit si o oarecare cantitate de are de la suprafata apei. Tocmai din acesta cauza este indicat sa umezesti hrana uscata (mai ales granulele de la Troco).
Si nu uita de mazare. Macar odata pe saptamana.
Ce e ala Troco? sa inteleg ca se simte mai bine? A avut vreun efect mazarea?
Troco Grower. O mancare ce nu-mi inspira prea multa incredere. Incearca ceva de firma. Eu personal am cumparat odata niste Troco Grower 1 si pestanii mei nu prea o haleau, asa ca am renuntat la ea si am trecut pe Sera.
De ce nu vrei sa incerci sa il faci singur?
Mare bataie de cap nu este.
Cel putin maschiaz-o cu niste pietre ceva .....
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index