A luat cineva in considerare faptul ca apa se evapora si la temperatura camerei?
Mai ramane o intrebare... de ce folositi numarator de bule dac aveti ph controller?
O sa vorbesc cu un crescator sa ii ia. Am prin un pont despre un potential crescator din Bucuresti, cineva care vrea sa se axeze pe speciile mai putin prezente in Romania!
In alta oridine de idei, am vrut sa mai fac un filmulet in seara asta si mi-am amintit ca l-am uitat langa chiuveta si s-a umplut de apa mai ceva ca bazinul s-a dus pe p#*@ si nu mai am altul. Mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !
Sa stii ca eu nu am avut timp sa cumpar hrana pentru puiuti. Le-am dat fulgi facuti praf intre degete si vad ca o duc bine-merci! Au crescut destul de mult in ultima saptamana!
E melc asasin. L-ai adus cu ceva plante sau lemne din alt acvariu pe vremea cand era doar un ou sau foarte mic(iti mai amintesti cand ti-am scris ca e periculos sa storci buretii dintr-un acvariu in altul?). Cazul tau e unul fericit, melcul asta e bun la casa acvaristului care vrea sa scape de melcii comunitari sau de substrat. Ocazional se dau si la pomaceea sau creveti.
apollodollce wrote:Vreau prima data cea mai simpla varianta, adica un acvariu (sau un bol) fara filtre
Amice, asta-i cea mai grea varianta! Numai dupa ce capeti destula experienta poti incerca sa tii pesti fara filtru in acvariu (presupunand ca faci schimburi masive de apa de cateva ori pe zi).
Daca nu poti sa iei un filtru ca nu sunt bani, nu se doresc fire atarnate prin casa, va e teama ca pateste ceva copilul, etc (am copil mic si inteleg unele temeri) fa tot posibilul si ia un peste mecanic. Iti dau sfatul asta fara pic de urma de caterinca.