[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: opincarul
Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Gorelinio wrote:Categoric imi doream mai lat dar imtram in conflict cu sotia ca ii scurtam bucataria)....poate mai tarziu mai fac unu plantat de inaltime categorica mai mica si atunci inpac si capra si varza:p

Te inteleg perfect, dar daca tot ai renuntat la ideea unui acvariu mai lat de 30 cm, renunta si la ideea de a tine scalari in el!
Eu am un acvariu cu latimea de 30 de cm, pesti de 7-8 cm si parca se chinuie sa se plimbe prin el.
"Este suficient ca hipocloritul s? se înc?lzeasc? la soare pentru a se produce descompunerea lui cu eliberare de clor"
Sursa: wikipedia.ro
Mai fa cate un update si aici.
PS: mancarea pentru creveti inca te asteapta.
dan.pavelescu wrote:Opincare, nu inteleg apropoul nerusinat, eu n-am pus in viata mea picatura de alcool in gura.
Rusine, stimabile, rusine!

Normal ca n-ai pus o picatura de alcool in gura, ai pus mai multe. Plus ca tu sorbi din priviri gingirica
dan.pavelescu wrote:Eu n-am sfaturi de dat, dar cu individul asta sunt de acord 100%
opincarul wrote:Sunt doar gras

Bag sama ca matale faci complimente cu patos..... mai vrei o tzuica ?
Tonisoru wrote:Aveti dreptate...

Sunt doar gras, nu sunt 2 pe forum lumea se tutuieste, doar suntem colegi de "suferinta".
Toate plantele trec prin procesul de adaptare la conditiile din noul bazin. Unele se "blegesc", altele, precum crypto, renunta la frunzele vechi, care se adapteaza mai greu. Hobbit e o planta mica, e adevarat, dar in functie de ceea ce vrei sa faci in coltul respectiv, e ceec ce-ti trebuie sau nu. Mai poti incerca cu Hydrocotyle tripartita/ leucocephala. Ori o tufa de microsorum.
In zona asiaticelor se situeaza cryptocorynele. Unele se preteaza la un nano, altele nu prea. C.luteea hobbit merge de minune la tine.
Un lac pe baza de apa nu luceste atat de tare, dar de acum depinde doar de colegul nostru daca va continua sau nu.
Rick are, sau avea, scoarta de copac in bazin. Daca-mi aduc bine aminte, a dat-o cu lac tocmai ca sa nu putrezeasca.
Pune un burete pe sorb, pe care sa-l speli des, apoi umple filtrul cu material filtrant biologic.
Pentru curatat furtunurile poti cumpara o perie dedicata. Cu hartie, carpe, ate am incercatcu totii, dar nimic nu curata mai bine decat peria.
alinteodor79 wrote:Pentru un acvariu cub 50X50X50 sticla de 6 mm e ok sau trebuie sa merg cu sticla de 8 mm?

http://acvariu.ro/forum/posts/list/38160.page , te coafeaza cel al colegului de aici?
La multen!
Pun aici dorinta pentru tine, ca nu pot sa-i spun cadou :
http://www.evilmilk.com/galleries/girls-lip-bite-1/lipbite-z.gif
Depinde de filtrare, dar, in general, populatia de creveti se autoregleaza.
PimballWizard wrote:nu stiu ce ar sta acolo,vreo sugestie?

In afara de plante, nimic nu ar sta bine acolo. Tine cont ca acvariul are 10 litri, apoi scade volumul filtrului, al incalzitorului, al substratului, piatra mare si batul, apoi scazi si diferenta pana la buza. Vezi cu cat mai ramai si-ti vei da seama ca nu mai ai loc de pesti.
Bah, tu ai fost la curve inainte sa te nenorocesti si te-ai ales cu vreo ITS
Nu merg explicatiile. Asta e mai rau ca Batman, vrea ca bazinul sa fie gata de vietuitoare anul trecut, inainte sa stie ca vrea marin.
Bah, Directore, cum e corect: marin al lui Marin, sau invers?
AlexandruB wrote: Clar nu ma astept la performanta de a duce un acvariu de 180 litrii Dar sper sa obtin un rezultat bun in conditiile a 65 Litrii .

Depinde si de stocul din acvariu, incarcatura biologica rezultata.... era un topic pe forum cu un acvariu de 54 de litri tinut doar de un Eheim slab. Doar ca in acvariu erau 2 pesti.
Ceramica simpla e neteda la atingere, siporaxul e rugos (ca doar stii ce presupune rugozitatea )
Nu ai cum sa dai gres la alegerea mediului filtrant daca te orientezi dupa rugozitate.
alin&nicoleta wrote:Topic FOARTE interesant si pentru mine. Sper ca nu se supara nimeni daca voi urmari cu FOARTE MARE INTERES discutia de aici.

Puteti participa cu pareri si idei, poate reusim sa definitivam ideea din capup colegului.
Chiar nu poti sa-l faci mai lat?

Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Go to: