[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Ba, plm, voi aveti chef de chistoace si nu va ganditi la problema mea, ca-i cea mai grava
De 2 saptamani sunt pe antibiotice c-am bagat, asa lejer, o pneumonie....dar nu asta-i problema....nici la televizor nu ma pot uita cand n-am o bere langa mine, sta orgia-n frigider
Si-mi mai povestea azi Koala ca are treaba cu vinuri maine
Asa ca nu va mai precipitati degeaba, altii au probleme serioase
Daca nu ai aerisire atunci da.
Fa-i 2 gauri si monteaza 2 ventilatoare, unul sa traga si altul sa impinga (se poate face si cu un singur vent care sa traga dar obligatoriu 2 gauri )
Blue, poti micsora putere prin schimbarea ldd-urilor. Baga ldd de 500 in locul celor de 1000 si ai junatate....
Pentru orice interventie minora exista ciocanul de zidarie
Blue, ai primit dreptul la o bere, cu alcool obligatoriu.
Daca mai dai sfaturi incepatorilor (si nu numai) pana nu arati ca sti ce vorbesti, voi fi primul care striga "HUOOOOOOOOOOO, mai bine golan, decat......."
Eu zic ca-l doare la bascheti
Am si dovada:

image

E inconjurat de staruri.....:

image

...cu planuri marete:

image
Se spala pe picioare Adminu` blocului
Dupa mai bine de 7 zile, rata de supravietuire este 100%, semn ca am invatat ceva din prima tura, unde am facut cateva greseli
Incarcarea biologica nu este definita de jegul din bazin.
Este foarte discutabil unde-i mai mare, in functie de numarul si marimea coralilor, pestilor,etc.
Sa nu pierdem din vedere faptul ca si coralii filtreaza apa, detritrusul fin in suspensie fiind o forma de hrana pentru ei, el fiind componenta majoritara a zapezi marine.
Foarte fain !
Blue, daca tot ne-am obisnuit cu tine, ramai asa
Marine sunt toate si se impart in recif (cu vietuitoare reef safe, asica nu cu Suri), F.O., F.O.W.L.R, etc(adica cu cei mai superbi pestani dar care halesc nevertebrate/vertebrate....chiar si piatra vie)
+1 Kiru
Incepe prin a face schimburi mici si dese (3-5% la 3-4 zile), e mai usor de echilibrat asa decat prin aditii.
Nu fa mutari bruste ca-l pui in cap total, rabdare fara tutun !
Pai si la all in one ii trebuie recirculare dar poate folosi, mai economic, o pompa de valuri de putere mica incastrata in peretele despartitor.
Eu tot nu inteleg de ce-ti doresti un milion de bazine atat timp cat nu ai reusit sa faci unul care sa arate cat de cat.
Crezi ca daca va fi mai mare va fi altfel ?
Raspunsul meu este categoric: NU va fi altfel, va fi mai greu, atat din punct de vedere finaiciar cat si fizic. Daca nu esti in stare sa cureti un bazin mic, sa vezi unul mare.....te vei da cu capul de grinda.
Sa nu crede-ti ca-i tin in borcanul ala de la IKEA, au compartimentul lor de aprox 60 litrii in sump.
Au stat acolo doar pentru cateva poze si cat am facut curat in compartiment.
Trimite-mi Lemon in pm adresa ta de mail.
Am placerea sa va prezint tanara generatie alaturi de prima, desigur
DSC_3537
DSC_3557
DSC_3542
Da, soarta-i in fundal blurata
Asta da barbat, sa-si care puii-n gura
In 2-3 zile urmeaza sa-i scuipe

image
Multumesc, sa va bucurati si voi d`ai vostri !
Nu-i bai, il poti atasa si dupa dar spartura s-o ti inainte intr-o galeata cu apa dulce (preferabil de osmoza+otet) si cu o pompa de valuri 7-10 zile ca sa o cureti cat de cat.

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: