Poti sa mai pui 1-2 poze cu partea de jos? Ai folosit un injector sau e un sistem venturi? Ce putere are PH ? Ce diametru are tubul ? Ce grosime are plexi-ul?
Ai avut un gjidaj de inaltime / putere pompa? sau se regleaza cumva coloana de apa care e in cilindru?
Cred ca nimeni nu ia in calcul nici un fel de numar de posturi. Adica membrii nu sunt diferentiati in nici un fel.
Din punct de vedere tehnic, aplicatia nu stie sa faca diferentierea intre forumuri, si contorizeaza posturi.
Rank-ul este un feature de-al forumului, si este informativ, nu spune nimic despre CALITATEA postului, si nici nu ar putea spune. Poate daca am baga review-eri peste mesajele schimbate, dar asta ar fi logistic imposibil pentru acvariu.ro.
adriana wrote:pai momentan e gol. Aseara am pus poza de fundal (la celalalt acvariu nu am avut). E luat de la hornbach cu filtru si incalzitor. La un moment dat o sa renunt la filtrul intern si voi lua unul extern, dar asta mai tarziu. O sa ii fac poze cand e amenajat.
Colant negru sau albastru, muuult mai bine decat poza (care da aspect de kitsch).
daca sunt prea multi nu vei mai vedea 'card' ca vor fi masati toti 30 in 100 cm lunginme acvariu.
La un 10-15 cred ca efectul ar fi mai spectaculos. Eventual ii combini cu ceva ce stau in partea de sus a apei.. Carnegiella spre exemplu
Nilsen wrote:Eu am luat unul cu lumina pe fundal de la George, de fapt indirect de la tine, (mi-a spus ca tu le aduci,nu le importa el). Am nevoie peste o luna si de solutie de calibrare.
Solutii de calibrare de la GG daca are. Recomand calibrarea in ph7 pentru a avea precizia maxima. Calibrarea in 4 si 9 o sa dea variatii. Pentru marine calibrare in 7 sau in 9. Calibrare la 25 grade (variata mare a temperaturi va aduce o diferenta intre ce indica si ce afiseaza, dar parca e ceva de genul la 3-4 grade e de 0,04
deci:
1 ori alpha16 vine cu detalii (in ce fel nu e clara apa)
2 ori se inchide topicul ca sa nu spunem aberatii.
E o prostii sa dezinfectezi nisipul, mai ales dupa ce ai startat acvariul.
O modalitate de a face apa clara: iti cumperi un filtru pentru 100 litri apa si eventual iti iei substrat de acvaristica.
In primul rand misto!
Apoi: ai o pasiune pentru redecorare? Observ ca pe masura ce se mai indeseste mai renunti din numarul de specii (sau gresesc?) In dreapta era un microsorium si a disparut?