[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Silviu Man
Forum Index » Profile for Silviu Man » Messages posted by Silviu Man
Ulmul se modeleaza prin tundere. Ai grija sa-l iernezi ca altfel il epuizezi. Daca vrei ceva mai easy, ia un ficus Benjamin. Vezi poze mai jos. Abia i-am tuns si modelat.
Nu e asa complicat. Bonsai-ul este cumparat, e un ficus rethusa, care rezista bine la umezeala in substrat. Este tinar, anul viitor urmeaza insirmarea si modelarea. In rest ... substrat fertil, substrat de plantare. In zona copacelui este un amestec de mineral, akadama si pamint pentru plante. Iedera este plantata prin marcotaj. In fata este un soi de glossostigma din seminte dar nu sunt multumit cu ea. O voi inlocui cu Eleocharis, care este plantata deja separat si cred ca voi adauga si ceva Althernantera, pentru putina culoare. Putem spune ca e la faza work in progress.
image
image
image
image
image
image
image
Si uite asa, a trecut un an! Si ne-am adunat citiva prieteni sa sarbatorim.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Acvariu in ciclare?
Refresh!

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
koala wrote:

adrian09 wrote:sa fie si bun si frumos... usor de realizat ,nu are cum.
Noutati ceva cu "continentul"?

Am adunat toate alea. Caut solutii sa fac un platou suspendat din 25-30 kg de Seiryu!!! Si sa maschez in totalitate echipamentele. Curind ...
La cererea lui adrian09 ...

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
MihaiF wrote:Intre cele 2 tufe de ludwigia ai o planta asa ca un pin . Spune-mi te rog ce este , tare mi-ar placea sa o pun la mine in olandez ...

In stinga e Alternanthera mini.
Cea verde e Pogostemon erectus. Daca vrei, iti trimit vreo 2-3 pui cind tund.
MihaiF wrote:
Silviu Man wrote:image

Foarte frumos , sincere felicitari. Maestre Koala , am vazut ca bazinul este la " crem de la.crem " musai ar trebui sa adaugi si pozuca asta acolo. Parca ii mai faina decat cele de la inceputuri.

Mai curind asta, daca se indura mosu’. A cochetat nitel si cu RAC.

image
Poate in viitor. Acum ma “lupt” cu Al 7-lea continent! Greu al dreaq! Sa suspend 30 de kg de Seiryu sub forma de platforma ...
adrian09 wrote:sdalutare colegii.. nu am mai postat de mult, dar sa nu credeti ca v-am uitat
Silviu ...superb bazinul asta... multa culoare...superb...
jos palaria

dar lipseste ceva din decor..
ca de obicei ... trebuie sa carcotec

Nu il vad pa.. cum il cheama?
Maimutoiul din razboiul stalalor...

Multumesc! Chiar te-am vazut disparut in decor!

Uite, de deagul tau, miine, dupa schimbul de apa, fac o intreaga sceneta Star Wars. 20 de figurine si navete. Sparg cutia cu jucarii a lu’ fiumiu! Casuta va fi, evident, templul cavalerilor.
MihaiF wrote:
Silviu Man wrote:image

Foarte frumos , sincere felicitari. Maestre Koala , am vazut ca bazinul este la " crem de la.crem " musai ar trebui sa adaugi si pozuca asta acolo. Parca ii mai faina decat cele de la inceputuri.

Multam! Nu stiu daca poza are calitatea necesara. Dar bazinul merge perfect, dupa un an si jumatate.
Pfui! Mi-a luat ceva timp sa citesc dar a meritat. Felicitari!
MSI wrote:Senzatie

[quote=cosmin_ruz]Repet! Plantele arata senzational! [/quote]

:)
image
koala wrote:
Artur wrote:Multumesc frumos maestre ... un gest apreciat ...

Ceva, cumva? Fro' filmare proaspata, mai vedem si noi?

Da’ de cind ne aburesteeeee!
Scuze! Nunam remarcat data postarii!

Forum Index » Profile for Silviu Man » Messages posted by Silviu Man
Go to: