[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AntonioAndrei
Forum Index » Profile for AntonioAndrei » Messages posted by AntonioAndrei
Mersi de info, m-am tot uitat zilele astea si cred ca o sa merg pe niste benzi de leduri RGB cu telecomanda dar si aici nu stiu daca se merita unele ca astea

http://www.digiton.ro/surse-de-iluminat/benzi-cu-leduri/kit-banda-led-rgbw-smd-5050-14.4w-m-pt-montaj-la-exterior-lungime-selectabila-intre-5m-si-100m-include-toate-componentele-necesare-montarii.html

Pentru ca ma gandesc ca sunt exagerati 5m si poate chiar prea luminos 5050 ca model, dar cum nu ma pricep mai astept sfaturi. Nu trebuie sa fie kit sau dupa site-ul ala, merge si pe bucati daca imi ziceti de unde sa le iau. Mersi!
Buna seara,

Va rog sa imi recomandati si mie de unde si de care leduri sa imi iau pentru ciclide.

As vrea un albastru placut, acvariu are 120 / 40 cu 50 inaltime. Dar nu vreau ceva exorbitant de scump...

Va multumesc, o seara buna!
O poza ar ajuta mai mult.
Cred ca iti era dor sa cureti un acvariu
Fa o poza si cu partea de jos a standului... Ca sa inteleg mai bine problema. Iar nivela sau bolobocul ala e o jucarie care nu are precizie daca erai atent pe etichetele de la el scria ca masoara "aproximativ si informativ".
E ok ) am vazut. Se mai intampla!
Te scap eu de el, mai simplu pentru tine si mediu si toate algele mele din acvariu plantat
Cumpar melci pomacea. Astept PM. Mul?umesc!
Am bagat 3 tuburi de raid spuma in apartament (am 3 camere). Si am dat roata si la toate usile din casa plus aia de la intrare si inauntru si afara + toate geamurile interior si exterior. Iar ca instalatii nu am gauri ca sunt refacute de la a la z de mine (stand la parter am putut sa ma intep separat de coloanele principale)
opincarul wrote:Capace de sticla = dop de pet de bere

Da pai mancam si tocmai terminam ce mi-a ramas de asear?.
Deja am golit 1 tub de k300 roata la ei la usa asa preventiv. Dar ideea e ca degeaba, ca sau mai facut deratizari la ei dar sunt cu mania gunoaielor si ies si pe geam... Si o sa iau si dalea Dan
Bun deci sa pastrez dopul asta )
Asta merge sa arunc si pe scara. Buna idee!
Sunt toate geamurile deschise si o sa dau azi peste tot fara sufragerie (unde am acvariile), las pana maine sa se aeriseasca bine si dupaia dau si in sufragerie.

Mersi de raspunsuri
Salut,

Deoarece am vecini "buni" din cand in cand gandacii lor pleaca in expeditie si asa apar la mine prin casa... Intrebarea mea este daca pot da cu Raid Spuma în casa fara sa afectez acvariile...

Mersi!
Dupa cum spune si titlul cumpar niste radacini/crengi pentru creveti ( minim 50 cm) si o specie de creveti care sa nu se corceasca cu Red Cherry mei.
Gata au o noua casa. Se poate închide, mersi!
Donez 2 pangasius, unu are cam 11 cm si unu 14 cm.

O seara buna!

Forum Index » Profile for AntonioAndrei » Messages posted by AntonioAndrei
Go to: