Katalin_s wrote:Salut!
Dupa cum bine ar fi trebuit sa stii cand te-ai apucat de asa ceva ca tu o sa ai in casa un colt din natura, de aici rezulta ca trebuie sa fie cat mai natural.
Asa ca nu se introduc substante chimice in bazi. Daca ai pesti bolnavi se izoleaza si se fac tratamente separat.
Filtrul extern se ciceaza cam in aproximativ 2 saptamni, asta inseamna ca dupa perioada aceasta poti sa mergi doar cu filtrul extern.
Daca vrei sa tii asa multi in bazin recomandat este ca in filtru sa ai mult material filtrant biologic, este adevarat ca daca il ai plantat mai ajuta si ele dar tu il ai fff populat.
Multumesc.
Cand am avut boala respectiva i-am tratat pe toti cu Fungol care nu stiu daca a dar rezultate insa o metoda invata aici pe forum a fost sa ridic temperatura la 32 grade pentru o noapte si apoi la 30 grade cateva zile.
Rezultatul a fost multumitor.
O sa renunt la filtrul intern dar dupa ce voi reusi sa limpezesc apa cat se poate de mult.
Cred ca si o pompa de aer ma va ajuta deoarece fiind multi in bazin apa nu este oxigenata multumitor.
Am plante,nisip de quart granulatie medie si inca un nisip de o granulatie putin mai mare de culoare neagra.
Nu stiu de ce nu pot pune cateva poze ca sa va faceti o idee cat mai buna.
O sa mai incerc.