[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dragoi adrian
Forum Index » Profile for dragoi adrian » Messages posted by dragoi adrian
ms frumos...de indata ce ma apuc revin cu detalii si poze
nu pot baga nici macar 2 specii??? se vor ataca sau nu vor supravietui din cauza spatiului...am vazut ca acvariile cu ciclide sunt foarte aglomerate de fel si foarte colorate
am intrebat si pe cei care cunosc mai bine cilcidele si mi-au recomandat sa fac un acvariu cu ciclide sud-americane, asta din cauza spatiului mic. am cautat si eu sa vad speciile de pesti specifice si am ramas uimit de ce colorit au...m-am hotarat 100% vor fi ciclide sud-americane. pana duminica camera unde va sta acvariul sper ca va fi gata iar de atunic sa ma apuc si de amenajarea acvariului. caut in continuare un filtru extern
xr1140 wrote:160L e destul de mic pt ciclide africane dar tocmai bun pentru ciclide pitice sud-americane (laetacara, apistogramma, microgeophagus, etc)

astea 3 specii imi plac enorn pt ca sunt foarte viu colorate...se poate sa convietuiasca toate 3 in acvariul meu?
cam cati pesti pot tine in aceast acvariu? pot tine mai multe specii sau nu prea sunt compatibile intre ele ciclidele?
Am luat acum 2 zile un acvariu de 160L si as vrea sa il fac cu ciclide, niste pareri de la cei avizati? Ar fi primul meu acvariu si mi se pare mai usor de intretinut decat unul plantat.
astazi am cumparat si un incalzitor de 200W sper ca isi va face treaba bine...in continuare caut un filtru extern sh la un pret bun
incalzitor cumparat mai trebuie filtru extern pt 160L astept oferte....0720 540 752 Adrian
da am observat ca toate acvariile cu ciclide sunt destul de mari si au o filtrare extrem de buna...dar la cel plantat mi se pare o munca migaloasa sa ai grija si de plante si de pesti in acelasi timp...sa stii ce plante merg cu specia de pesti si invers si cele plantete cer o atentie sporita...iar eu nu cred ca voi avea timpul necesar. Ma mai gandesc oricum dar deja raportul in favoarea unui acvariu cu ciclide este destul de mare fata de unul plantat
da...nu stiu ce sa zic...si asa camera undeva va sta acvariul inca nu e gata mai trebuie dat cu lavabila si pus parchet si mobilata asa ca nu ma voi grabi mai caut cateva zile un filtru sh bun...ma tot gandesc daca sa il fac plantat sau cu ciclide am citit acum si despre genul asta de acvarii si par mai usor de intretinut si sunt destul de frumoase, par salbatice
da second am vazut ca si tu te-ai interesat de el...mie frica sa nu fie bun si nu as vrea sa arunc niste bani degeaba...sunt mai sceptic in privinta asta...transportul in sine nu e o problema(am lucrat la fan cam 5 ani de zile...pot vb sa il puna direct la sofer in cabina), dar mie frica ca nu il pot vedea si verifica.
pai la un extern ma gandesc am si gasit dar este din iasi si mi-e cam frica cu transportul
am luat astazi de la un coleg de forum un acvariu de 160L...urmeaza maine un incalzitor de 200W, sper sa gasesc si un filtru bun la un pret acceptabil...
pai eu vreau sa iau tot maine ca sa ma apuc maine seara de el...dar inca nu am gasit...adik am ceva bani pt acvariu asta dar nu incat sa iau totul nou...sper ca ma intelegi.
maine am sa iau acvariul iar daca am timp am sa trec pe la HB si baumax sa iau aquabasis si pietris pt inceput...am gasit niste filtre dar sunt in iasi si mi-e cam frica sa le iau pe nevazute mai ales ca sunt folosite...am sa va tin la curent si sper ca maine sa pun si primele poze...testul pt apa am sa il fac maine pt ca asta seara nu am mai ajuns la carrefour sa iau.

O intrebare pt cineva care se ocupa de site si care vede acest post: de ce cand vreau sa intru de pe telefon cu android pe site imi zice ca sunt banat?
diseara ajung la animax o sa acer sfatul celui de acolo sa imi dea un test complet pt apa ca sa nu am probleme
si kh ce reprezinta?
deci sa inteleg ca ph apei trebuie sa fie scazut iar manado nu ajuta la asta ,,,am sa urmez sfatul colegului care mia zis sa iau de la baumax pietris de cuartz
mai astept sfaturi utile pentru un incepator
o sa ajunga asta seara la un animax si o sa cumpar un test de apa
si cum pot afla chestiile astea si care sunt cifrele care imi arata ca apa e buna?

Forum Index » Profile for dragoi adrian » Messages posted by dragoi adrian
Go to: