[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: trandafir
Forum Index » Profile for trandafir » Messages posted by trandafir
Cati centimetrii are neonul si ce pesti sau plante vrei pe el?
daca o trimiti la constanta o vreau eu, bineinteles platesc eu transportul

Multam coana_andreea, o sa incerc si eu sa vad ce rezultate obtin.
Sa nu fie cu suparare, dar ca sa nu mai deschid un topic postez aici ca e vorba tot de cioate.
Eu am gasit pe plaja cateva cioate foarte interesante, pot se le pun in acvariu dupa ce le fierb?
Daca la fierb mai trebuie sa pun sare, ca oricum au stat in apa sarata..........ma gandesc ?
Daca da ,de care ...........iodata sau neiodata?
Vand urmatorii pesti:

* 2 molly(mascul+femela) =5lei/pereche,
* 2 xipho rosii(mascul+femela)masculul are jumatate de sabiuta mancata de o betta =5lei/pereche,
* 1 scalar voalat alb cu galben (cred ca e femela si daca ar avea pereche ar depune) =7lei,
* 1 scalar voalat negru cu putin argintiu(e preferatul meu) putin mai mic decat cel galben =5lei,
* 3 guppy adulti(1mascul+2femele;una e putin gravida) =8lei/3buc,
* 12-14 guppy tineri(nu stiu exact cati sunt), unele femele sunt deja gravidute =20lei toti,
* 1 betta albastra(femela mare si ff frumoasa) =5lei.

Mai am si: * 2 plante mari de plastic(sunt noi; le-am primit cadou) =15lei amandoua,
* ceva pietris colorat(alb, roz, rosu, mov, galben si verde; culorile sunt amestecate) =3lei/kg.

Pestii trebuie sa-i dau pentru ca nu am suficient spatiu pentru ei si nu vreau sa-i mai chinui. Poate le oferiti voi o casuta mai spatioasa.
Se poate inchide, ii trec la Vanzari, poate reusesc sa-i dau totusi in constanta.
Multumesc!
Schimb urmatorii pesti:

* 2 molly(mascul+femela),
* 2 xipho rosii(mascul+femela)masculul are jumatate de sabiuta mancata de o betta,
* 1 scalar voalat alb cu galben (cred ca e femela si daca ar avea pereche ar depune),
* 1 scalar voalat negru cu putin argintiu(e preferatul meu) putin mai mic decat cel galben,

cu o mana de christmas moss (daca nu sunt prea pretentioasa) sau alte plante.
Trebuie sa-i dau pentru ca nu am suficient spatiu pentru ei si i-am chinuit destul.

Valabil doar pentru constanta.
Buna! M-as bucura tare mult daca ai putea sa mi-l dai mie pe cel de 91x43x41 ca sa nu-mi mai chinui scalarii intr-unul de 60l
mersi mult, eu cred ca pe linga stres sunt si prea tineri. A doua zi au depus si ceilalti si la fel au facut.

PS: Nu stiu de ce te-a deranjat semnatura mea, era doar o glumita.
eu am ceva puiuti(sper sa fie 10femele), au cam 2luni si unele sunt deja gravidute......daca te interesaza
problema e ca nu stiu cum sa tii trimit
Astazi una din cele doua perechi de scalari a depus pentru prima data. Nu stiu cite icre au fost initial, eu am vazut cind mincau amandoi(m+f)de zor la icre , si nu s-au oprit pana nu le-au terminat.Stie cineva de ce au facut asta, pentru ca din ce am citit eu pe ici pe colo scalarii nu le maninca, de altfel nu-i lasau pe ceilalti sa se apropie de ele si se infigeau zdravan in ei.
Multam de sfat alber, dar oricum pe cei din acvariu mic m-am gindit si eu sa-i dau, iar ptr betta am deja 2boluri pregatite de la primii beta pe care i-am avut. La scalari mai astept putin sa vad daca se formeaza vre-o pereche, desi cred ca sunt slabe sansele pentru ca am un mascul care ciufuleste tot ce-i iese in cale si sunt nevoiti toti sa stea ascunsi de "calau", cum ii zic eu. Oricum vreau sa le fac unul mai mare,iar pe cel de 60l sa-l vind ca se string prea multe acvarii in casa.
Salutare! Numele meu este Roxana Trandafir si sunt de la mare, mai precis din Eforie. Inainte de toate vreau sa stiti ca sunt incepatoare si intr-ale acvaristicii, dar si intr-ale butonatului, asa ca daca fac prostioare rog sa nu fiu criticata prea aspru. M-am inscris pe acest forum deoarece am nevoie de sfaturi in ceea ce priveste acvaristica. dar haideti sa va spun cam cum am intrat eu in aceasta minunata lume. In octombrie am cumparat primul peste un betta rosu superb,pe care l-am pus intr-un bol si pentru ca mi se parea mie ca este cam singur i-am luat si o femela, dar se bateau. Dupa vre-o saptamana am mai cumparat inca una, m-am gindit ca daca are mai multe femele isi alege una cu cara sa nu se bata, dar nu a fost asa............intr-un final au sfirsit de mina fiului meu de 5 ani. Acum am doua acvarii, unul de 60litri cu o pereche de betta si 5 scalari si unul de 25 litri cu 2 carasei ,2xifo, 2moly si 3 gupy. Stiu ........nu ma certati, acum vreau sa le fac un acvariu mai mare la scalari. Promit sa revin cu poze cand voi invata sa butonez mai bine si sa pun si poze. Va urma.........

Forum Index » Profile for trandafir » Messages posted by trandafir
Go to: