Salut si multumesc

, astazi mi-a ajuns pachetul cu plantele: Java Moss , Echinodorus Tenellus (cam 7-8 plante frumoase) , Cabomba Green si varianta rosie , niste planute de blyxa japonica , o tufa de eleocaris vivipara(cred) destul de mare pe care am divizat'o in mai multe bucati si un anubias . o sa postez pozele dupa ce le aranjez.
eleocarisul si ''cabombele'' mi-au fost aduse de o prietena de la bucuresti tot astazi . nu aveau radacina de mopan pe stoc asa ca mi-am comandat de la un tovaras* acvarist alta. partea proasta e ca va trebui sa leg muschiul de o piatra (temporar) si anubiasul sa'l las in ''cosuletul'' in care a venit pe fundul acvariului pana imi soseste radacina

, binenteles am indepartat vata din cos.De asemenea mentionez ca substratul e amestecat cu florapol respectand modul de utilizare , am schimbat vata de perlon din filtru cu un burete fin , deasemenea am schimbat si carbonul activ din filtru cu JBL Cermex (nu am gasit sera siporax) dar am inteles ca face treaba si acesta ( la urma urmei tot inele din ceramica sunt toate

). Am cumparat si Ferropol si Ferropol 24 + teste de apa Jbl 5 in 1 .
Intr-un compartiment al filtrului am niste bile de argila( NU sunt sfaramicioase) , ce ma sfatuiti? sa le schimb si pe acestea cu inele ceramice?
Mentionez ca am si doi pui de corydorasi si doi melci turbati pomaceea .
Am facut testele de apa si valorile sunt ok . Nitritii incep sa prezinte o usoara crestere semn ca bacteriile lucreaza . ( am cateva zile de cand a inceput ciclarea,poate o saptamana nu mai tin minte exact dar valorile no2 no3 spun totul nu?

)
P.S. observ pt prima data pe cineva din Ab.
Numai bine!