[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: chrissy
Forum Index » Profile for chrissy » Messages posted by chrissy
acvariul este de 150 de l,incalzitor JAGER EHEIM 100W,filtru intern EHEIM AQUABALL 2210,erau la set cu acvariul.Mentionez ca sunt foarte incepatoare in domeniul acesta!

sa inteleg ca nu ma sfatuieste nimeni sa pun bactozym si sa pun pestii dupa 24 de h?
mi-am cumparat astazi alt acvariu,mai mare,nu m-am hotarat inca ce voi pune in el,in afara de plante ,substrat.
Am o mare nelamurire.Nu as vrea sa astept o luna pana se face ciclarea apei..si am cumparat Bactozym care pretinde ca se pune in filtru si dupa 24 de ore se pot introduce pestisorii,fara nici un risc.A incercat cineva,functioneaza?Sau nu exista alternativa la ciclarea naturala?
se poate inchide,s-a dat.
am 2 carasi aurii,unul cu coada voal,mai marisor si celalalt este normal,si mai micut.
Le-au aparut niste pete pe aripioare ,albe,din ce am citit si am vazut pana acum pare a fi gris.Am inteles ca trebuie crescuta temperatura,eu acum o am la 25 de grade.Insa,am citit si ca lor nu le prieste o apa calda.Deci,temperatura trebuie crescuta,sau nu la carasii cu gris?Si daca da,pana la cat?
se poate inchide,l-am dat.
e-mail: krisstynne@yahoo.com

Il donez ptr. ca nu este deloc compatibil cu speciile ce le detin ,la sugestia expertilor de pe aici pt detalii nu ezitati sa intrebati
e-mail: krisstynne@yahoo.com
Donez CARAS Coada de voal (veiltail) alb cu portocaliu,nu stiu exact cati ani are pt. ca l-am primit,are cam 30 cm.Il donez pentru ca nu am loc sa il tin si nu intentionez sa imi fac acvariu pentru carasi,intrucat acestia nu prea sunt compatibili cu alte specii.

DOAR IN BUCURESTI!URGENT!
am pus carasii intrun bol de 10 l maine ma duc sa iau unul mai mare+filtru si ce mai trebuie.parca pestisorii sunt mai vioi,am schimbat si 10 l de apa.o sa merg maine sa cumpar acea substanta despre care mentiona la un moment dat unul dintre voi,sper sa fie ok ei par sa se simta bine..nici discusii nu sunt in forma proasta,mananca,inoata..o sa vad ce fac pe viitor si promit k o sa fiu mai atenta cu ei!!ms inca odata pt toate sfaturile pe kre mi le-ati dat o sa mai revin cu intrebari daca este nevoie pe viitor.
ok,mersi mult!
mai am o ultima intrebare,deocamdata...
betta poate fi tinuta intr-un simplu bol,cu apa schimbata f des,asa cum am citit?
nu sunt Ancistrus albino,m-am uitat la poza.in fine...
cel mai agresiv peste dintre toti este masculul rosu de xifo! ii ciupeste pe toti,inclusiv pe betta,si este taare insistent!
as vrea f mult sa pastrez discusii..daca pastrez cei 4 sanitari,cei 2 discusi si cei 4 tricoghaster leeri(nu stiu cum se mai numesc) - pesti care am obs k sunt f pasnici + femela betta care nu face nimic nimanui! - la cei 60 de l am vreo sansa ?
http://www.akvariumas.net/duomenu_baze/zuvys/pictures/hoplosternum_thoracatum.jpg 2 sunt asa, iar ceilalti doi curata numai geamurile si sunt portocalii si lungi cam de vreo 5cm
mersi mult mult de tot!iti voi urma intocmai sfaturile.
am si sanitari dar nu stiu ce specie sunt.
daca raman discusii si ceilalti e vreo probabilitate sa pateasca ceva?
tin f mult la discusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o sa cumpar un acvariu mai mic maine ptr. carasi pana cand ii dau..au nevoie neaparat de filtru si toate cele?
si dupa 10 zile mai fac ceva sau...?
prin pesti cory va referiti la cele 2 specii de xifo,discusii si tricoghaster leeri?
va multumesc mult pt raspunsuri,chiar sunt in pragul disperarii.cei cutit i-am dat deja,iar scalarii au murit dupa cum am spus.au ramas carasii..care nu am unde sa ii pun si nici cui sa ii dau deocamdata.
daca schimb zilnic 20% din apa ,nu fac mai rau,fiind apa proaspata?adica cea care este acum nu este mai buna?explicati-mi va rog in detaliu ce trebuie sa fac.de azi schimb in fiekre zi apa 20-25%,declorinata si cat de cat la temp celei din acvariu?cate zile fac asta?

Forum Index » Profile for chrissy » Messages posted by chrissy
Go to: