[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: virusel
Forum Index » Profile for virusel » Messages posted by virusel
Stau undeva langa Bacau. Singura sursa ar fi petshopurile din Bacau.
1.Carbonul activ la ce e bun?
2.Totusi produsul recomandat de mine... Ce stiti de el ? Alte recomandari daca nu ?
5.Cred ca o sa iau stickuri pana la urma. Nu e nimic batut in cuie , dar ies si mai ieftin si in plus sunt si in jur de 50 de teste [le folosesc o viata )
Dupa indelungi asteptari , am acvariu nou .
Acvariul este un Hailea B50 de 60l. A venit cu Filtru intern Hailea HL-BT 400 si echipat cu neon de 24W Alb-Albastru.
Inainte de a incepe orice activitate in el am mai multe intrebari:
1.Filtrul are un burete cu pori foarte mari. La Aquael-ul care il am in acvariul celalt am unul cu pori mici. Ar fi mai bine sa caut un burete cu pori mici si sa-l inlocuiesc pe cel actual? Filtrul de asemenea are si o cutiuta cu carbon activ.
2.Iau Tetra Bactozym sa pun in filtru? Am vazut ca ar fi eficient in crearea noilor colonii de bacterii.
3.Stau in dubiu. Sa-l plantez , sa nu-l plantez. Mai ales ca prin zona nu prea am de unde lua plante. Voi ce ziceti?
4.Recomandati-mi niste pietris. As vrea pietris clasic [ca cel din rauri]. Am vazut ceva de la Hobby. Cam cat mi-ar trebui pentru 48x39x42cm?
5.Teste de apa , ce recomandati sa iau? Am vazut ca sunt "5 in 1" sub forma de stickuri de la cateva firme. Ce firma recomandati?
6.Hrana de la ce firma? JBL , Tetra? Vreau o hrana pentru toti viitorii locuitori, nu pentru fiecare specie.
7.In timpul ciclarii voi schimba apa?La cat timp. Nu am vazut asta scris in articol [poate n-am fost eu atent ].
Multumesc.
Neonul la econoline de care e dimonty ? T5 ?
Oricum filtrarea se schimba Ma intereseaza daca sunt multumiti de calitate .
Mi-am dat seama , dar din obisnuinta fac asta.
Faraoane tu ce parere ai ? Aquael sau Eheim?
Totu?i dintre alea 2 ce-mi recomandati?
Home made iese din discu?ie.
Oscilez intre Econoline ?i Eheim aquastar 60 . Despre Aquastar am tot citit , dar despre econoline nimic...
Ma gândeam sa-mi schimb acvariul cu unul ceva mai mare si m-am oprit la Aquael Econoline 60.
Am tot cautat pe internet sa vad mai multe detalii despre el , dar nimic.
Îl detine cineva de pe forum? Daca da , poate sa uploadeze ceva poze cu el [si cu capacul în interior]? Ce tip de neoane are ?
Multumesc.
PS: Daca aveti alte sugestii , spuneti.
PS 2: Un admin daca vrea sa stearga threadul de la Carciuma , oricum acolo nu-l vede aproape nimeni.
Mi-a venit acvariu si trebuie sa gasesc cat mai repede o solutie sa imi iau filtrul care mi l-a recomandat fipilica Multumesc pentru raspunsuri.
Inca astept niste opinii .....
Un acvariu mai mare nu are rost sa-mi iau . Am avut candva unul de aprox. 60L . Acum vreau ceva mic . Filtru as vrea hang-on pentru el . Niste recomandari bune [firma buna , pret acceptabil]?
Daca nu gasesc ceva bun hang-on ma voi orienta spre cel indicat de adrian.
Multumesc pentru raspunsuri.
1.Sunt incepator in ceea ce priveste acvariile.Nu am cunostintele necesare , de aceea va cer sfaturi voua.
2.M-am hotarat , pentru noul acvariu sa iau un filtru intern.
Am nelamuriri in legatura cu acest filtru :
  • In afara de ce am dat in link mai este necesar altceva?
    Sunt eficiente?
    Firma aleasa de mine este buna?

• PS:Acvariul va avea aproximativ 20L.
    Multumesc anticipat .

Forum Index » Profile for virusel » Messages posted by virusel
    Go to: