[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: zamfir
Forum Index » Profile for zamfir » Messages posted by zamfir
Bun ! sticla se gaseste dar eu nu am lipit niciodata un acvariu si nici nu cunosc pe nimeni care sa se priceapa. Dar o sa gasesc.
Zicea o cunostinta ca in com. Juc este cineva care poate sa iti faca ce acvariu vrei, deci o sa il caut sa vedem ce si cum.
Azi am comandat masa 170 x 70 (l) x 80 (h) pentru un acvariu de 170 x 70 (l) x 50(55) (h) este bine sau ar trebui ca masa sa fie un pic mai lunga si mai lata decat acvariu ?
Astept sugestii......

mam hotarat

azi am fost si mam interesat de suport

la 1600/60/80 din teava patrata ma costa 290RON dimensiune invormativa.

tre sa imi gasesc pe cineva care sa imi lipeasca acvariu, prima data sa ma hotarasc la dimensiuni.

intrebare: Latimea acvariului cat influenteaza la grosimea sticlei ?

adica e tot una 1700 lungime / 55 inaltime / 50 latime cu 1700 lungime / 55 inaltime / 70 latime ?
Domnilor,
Va multumesc pentru incurajari dar cu tristete va informez ca la mine in familie, in urma pacatelor savarsite de cocos, gaina a ajuns la putere.
Mai am un pic si dorm cu cainele in magazia de lemne

Locul viitorului meu acvariu este la demisol, loc care este inca iesit de sub influenta gainii.
Acvariu de vivipari este un inceput, sa vad si eu ce si cum ..... si nu ma grabesc nicaieri.
Sunt sigur ca o sa urmeze si un acvariu de africani, dar intro zi ....
Nu merg negocierile cu sotia aproape deloc. zice ca: o sa miroase, ca nu o sa il ingrijesti si o sa ramana pe seama mea, alea, alea... Asa ca ma renuntat sa il montez in sufrageri.
Dar nu ma las si o sa il fac la demisol fara acordul ei.
Acvaristica ce o faceam eu acum 15 ani nu seamana deloc cu ce am citit si tot citit pe aci, si nu am sa ma arunc la un acvariu mare si pesti pretentiosi, resetandu-mi punctul de vedere asupra cresterii pestilor de acvariu.
Asi vrea sa tin vivipari, intrun acvariu in jur de 100l, a carui forma (dimensiuni) nu stiu sigur care ar fi cea mai potrivita, numarul pestilor/volumul de apa, ce filtru se recomanda la volumul de apa mentionat, ect...
polistirenul este sub parchet

acum necociez cu sotia daca ma lasa sa decupez parchetul si polistirenul, sa ajung pe placa de beton (slabe sanse)

acvariul vreau sa il cumpar cu tot cu masa suport, filtru/filtre, etc, poate imi recomandati un producator...
salut !

am tot citit pe forum in ultimele 2 luni aproape tot.

am fost foarte pasionat in urma cu 15ani de acvaristica
acum cateva luniam descoperit acest forum si mi s-a aprins iarasi scanteia

mam hotarat sa imi cumpar un acvariu cu un volum de 400-500 litri.
dar am o prima problema
greutatea acvariului+apa+substrat+corpul de mobila+filtre si alte instalatii, aparate ajung la un total marisor.
si nu stiu cum va fi influentat parchetul melaminat si polistirenul extrudat de 4 sau 5 cm dintre placa si parchet / o greutate mare pe o suprafata mica.

Forum Index » Profile for zamfir » Messages posted by zamfir
Go to: