[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fasted
Forum Index » Profile for fasted » Messages posted by fasted
flakes 250 ml + pearls 250 ml, pline, 30 ron amandoua.
Salutare, sunt Tudor, din Bucuresti, si am inceput un acvariu marin de 90L.

Il pun la punct incet in urmatoarele luni si intre timp am grija de cei 2 colocatari, un green puffer si un clovn. Amandoi pestii sunt de talie mica.

Nu intentioned sa fac sump deco, folosesc un skimmer intern si o sa bag ceva medii de filtrare in vechiul 901jbl care mergea cand aveamapa dulce.

Acvariul a mers pe apa fresh vreo 3 ani (plantat, ciclide, etc) iar in ultimele 3 luni am facut incep tranzitia spre sarat marind in trepte salinitatea.

Conditiile inca nu sunt bune pentru corali prin urmare inca astept sa se stabilizeze treaba.

A apart si o alga maro de cateva zile dovada ca apa e cam "incarcata". Imi doresc sa fac schimb saptamanal de 10% plus cei 2 litri care se evapora. (acvariul deschis)

Lumina 2x24W alb 12k si albastra marine.

Caut ceva apa de osmoza in zona sect 3 (unirii/dristor/timpuri noi) dar daca nu gasesc o sa ma deplasez spre alte zone mai indepartate de unde deja mi s-a oferit. (si multumesc mult pentru asta)

salutare,

in asteptarea echipamentului propriu sunt nevoit sa improvizez,
caut la cine poate face 20 L apa osmoza pentru acvariu marin.

Bucuresti, o ridic personal, desigur.

Forum Index » Profile for fasted » Messages posted by fasted
Go to: