[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: zerro
Forum Index » Profile for zerro » Messages posted by zerro
am pus si o planta nu stiu exact cum se cheama dar trebuie sa mai procur inca 2 in scurt timp.

Am o problema cu 4 pesti , cand i-am cumparat mi-au spus ca sunt neoni albi , arata ca neonii dar sunt mai albi putin si agresivi ... se arunca chiar si la scalari si ii musca .

Ce sunt astia pirania ? ) sunt mici dar rai ! restul neonilor merg grupati si nu deranjeaza .

Ce pot face cu ei ?
corect

ce sfaturi imi mai da-ti ?

ms
Acvariul are

80 cm lungime, 30 latime si 40 inaltime

Poate m-am exprimat eu gresit dar am scos apa din acvariu total fara sa am pesti in ea... apoi am pus din nou apa si am introdus substantele dupa care am lasat apa 24 de ore si am introdus pestii .

De carasi am scapat azi, i-am dus inapoi la pet shop.

Pestii se simt in largul lor din cate observ ... ( mare cunoscator nu sunt )
trec peste dar nu imi place lucrul acesta ... daca am gresit cum am scris asta nu inseamna ca nu merit sfaturi ... dar nici de cum critici legate de scris... acesta e un forum despre acvarii ... nu despre limba romana.
pentru ... gengiskhan

mersi pentru corectare ... crezi ca de asta aveam nevoie acum ? sa imi arati ca am gresit cum am scris ?

aveam nevoie de sfaturi despre acesti pesti nu despre cum sa scriu romaneste ... ;)

ms oricum
Am folosit apa de la rubinet. Am introdus : Sera Nitrivec si inca o substanta pentru conditionare a, apei.

Acvariul are 90 de litri de apa, el este mai mare fizic... are capac si iluminare nu stiu de cati Wati exact, ideia e ca l-am luat complet si nu cred ca au pus ei ceva gresit in el .

Am pus substract , granulatia nu stiu sa o zic dar cea mai mare piatra are 4 milimetri sa zic asa, am si nisip mai fin.

Plante urmeaza sa imi pun, nu am gasit la magazinele de specialitate, avand in vedere sarbatorile ...
pai l-am primit acum o saptamana . am vb cu cei de unde la luat prietena si mi-au recomandat 2 substante pentru acest ciclu. au zis ca dupa ce le pun substantele dupa 24 de ore pot baga pesti, eu nu am facut asa, am asteptat 2-3 zile apoi am scos toata apa din acvariu si am pus alta dupa care am facut acelasi lucru cu substante .

Apoi am populat acvariul.

ms de sfaturi si mai astept cu placere
ok. carasii vad eu cum scap de ei ... imi plac dar na .. asta e

In rest ce trebuie sa mai fac ? In principiu am respectat ce scrie prin acele ghiduri pentru incepatori.

Si de ce spui ca imi vor muri destui pesti intr-o luna ?
Salut,

Sunt nou pe aici, ma numesc Bogdan si am 20 de ani, sunt din Iasi .
De curand prietena mi-a facut cadou un acvariu de 90 litri. Are incalzitor, filtre, pompa de aer, pompa de filtrare + filtre .

Am inceput sa il populez cu pesti si nu stiu acum daca mai pot adauga pesti sau sunt deja multi :

Am asa :

8 - neoni
2 - carasi cu ochii mari ( negri )
1 - caras cu ochi mai mici
4 - pesti pisici
4 - xipho
2 - scalari
4 - pesti zebra
4 - melci

Ce parere aveti ? as mai putea adauga si altii ?

As avea nevoie de ceva sfaturi pentru inceput.

Va multumesc,

Forum Index » Profile for zerro » Messages posted by zerro
Go to: