[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: georgemonda
Forum Index » Profile for georgemonda » Messages posted by georgemonda
Ar avea vreo importanta daca as pune DSB-ul in bazinul de sus si macroalgele in cele de jos???
Becurile led gen https://www.led-zone.ro/bec-led-e27-10w-unidirectional de 6500K ar fi bune pentru iluminat macroalga?
Mersi.
Maine o sa pun si o poza cu faza lucrarii.
georgemonda wrote:Si in sump-ul actual matrixul il tin in saci cu ochiuri de 5mm.
Pentru DSB ce nisip sa folosesc?????? ...dimensiuni, caracteristici, etc..

?????????
Ce granulatie trebuie sa aiba nisipul pentru DSB????. Mersi.
Frumoasa lucratura in totalitate(bazin+stand).
Dupa ce o sa mai umbli la pietroaie o sa arate intr- un mare fel. Bafta.
Ca doar Batman.....
Moorish-ul ala pe mine ma omoara
Bafta cu ei. Frumosi.
.......pietrele alea o sa ramana forevar asa golase??????? parca le lipseste ceva
+1
....fara poze viata e pustiu!!!!
Si in sump-ul actual matrixul il tin in saci cu ochiuri de 5mm.
Pentru DSB ce nisip sa folosesc?????? ...dimensiuni, caracteristici, etc..
Schema e facuta asa, la teorie
Bazinul il face Peti, cu BA intern, la meserie ,( nu o sa fie probleme, omu e maestru ).
Compartimentul pentru matrix e programat pentru un volum de 25-30 l material filtrant.
Ca palinca buna......filtrata de doua ori ...
Cam la asta m-am gandit eu ...
Lasati omul in pace .....acuma e axat pe acvariu , nu pe balustrada
Frumos domn Cristi proiectul finalizat...acvariu+casa sau casa+acvariu.
Asa ca idee...vezi Peti nu poate sa faca si balustrada la scara din sticla ??????.......sa inchizi gura la dusmani
dan.pavelescu wrote:Chestia cu cupramine+ficati=love mi-a fost confirmata si de o sursa de incredere, n-am sa-i dau numele.
In alta ordine de idei, am facut liniste in camera, acum nu se mai aude decat pompa de recirculare. Plm

image

Si eu vreau!!!!!!!!
De unde le-ai achizitionat?
Tevile o sa fie de 40 sau 50 mm, iar debitul o sa fie dat de o pompa de 3000 lh ,care la o inaltime de 160cm o sa fie de 1000-1500 l .nu cred c-o sa fie galagioase.
Daca o sa bolboroseasca......modificam.
Multumesc tare mult.
Apa din displei nu se va scurge prin cele trei bazine.
In bazinul de sus va ajunge ajunge apa pompata din sump de o pompa de 3000lh situata dupa toate mediile de filtrare, inaintea recilculantei de 12000lh,
si se va scurge inapoi in camera recirculantei.
Nu mai am posibilitatea sa fac scurgerea printr-un T, deoarece bazinul va fi gaurit in interior (fundu) si nu va mai avea BA extern
Bazinele cam asa ar trebui construite?
Multumesc inca odata.
De-ai cunoaste-o pe doamna mea.....nici nu te-ai gândi la a?a ceva.
Condi?ia: totul va sta inchis intr-un dulap din lemn de nuc, ca sa de-a bine cu mobilierul din sufragerie.
Am avut suficiente discu?ii cu ne?te cabluri aiurea de la vechea lampa ?i nu doresc sa mai trec prin asta.
Deasupra sump-lui
Bre....inca nu stie de lampi si skimmer......restul stie tot (ea mi-a facut poza la schita cu telefonul ei ca eu n-am), da vine ziua mea .....

Si o intrebare: o sa fie eficient sistemul asta de filtrare, sau.....??????
Mersi.
Pesti sa nu-i trimiti ca nu-i plac astia mici, el iubeste ciortanii mari si bine-nteles pe mine .
....si o schita facuta cu pixul a tiganiei ce vreau sa fac
Pareri....sugestii...

Forum Index » Profile for georgemonda » Messages posted by georgemonda
Go to: