Message |
|
|
 |
|
Ar avea vreo importanta daca as pune DSB-ul in bazinul de sus si macroalgele in cele de jos???
Becurile led gen https://www.led-zone.ro/bec-led-e27-10w-unidirectional de 6500K ar fi bune pentru iluminat macroalga?
Mersi.
Maine o sa pun si o poza cu faza lucrarii.
|
 |
|
georgemonda wrote:Si in sump-ul actual matrixul il tin in saci cu ochiuri de 5mm.
Pentru DSB ce nisip sa folosesc?????? ...dimensiuni, caracteristici, etc..
?????????
Ce granulatie trebuie sa aiba nisipul pentru DSB????. Mersi.
|
 |
|
Frumoasa lucratura in totalitate(bazin+stand).
Dupa ce o sa mai umbli la pietroaie o sa arate intr- un mare fel. Bafta.
|
 |
|
Ca doar Batman.....
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Si in sump-ul actual matrixul il tin in saci cu ochiuri de 5mm.
Pentru DSB ce nisip sa folosesc?????? ...dimensiuni, caracteristici, etc..
|
 |
|
|
 |
|
Ca palinca buna......filtrata de doua ori  ...
|
 |
|
Cam la asta m-am gandit eu  ...
|
 |
|
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Chestia cu cupramine+ficati=love mi-a fost confirmata si de o sursa de incredere, n-am sa-i dau numele.
In alta ordine de idei, am facut liniste in camera, acum nu se mai aude decat pompa de recirculare. Plm
Si eu vreau!!!!!!!!
De unde le-ai achizitionat?
|
 |
|
Tevile o sa fie de 40 sau 50 mm, iar debitul o sa fie dat de o pompa de 3000 lh ,care la o inaltime de 160cm o sa fie de 1000-1500 l .nu cred c-o sa fie galagioase.
Daca o sa bolboroseasca......modificam.
|
 |
|
Multumesc tare mult.
Apa din displei nu se va scurge prin cele trei bazine.
In bazinul de sus va ajunge ajunge apa pompata din sump de o pompa de 3000lh situata dupa toate mediile de filtrare, inaintea recilculantei de 12000lh,
si se va scurge inapoi in camera recirculantei.
Nu mai am posibilitatea sa fac scurgerea printr-un T, deoarece bazinul va fi gaurit in interior (fundu) si nu va mai avea BA extern
Bazinele cam asa ar trebui construite?
Multumesc inca odata.
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Bre....inca nu stie de lampi si skimmer......restul stie tot (ea mi-a facut poza la schita cu telefonul ei ca eu n-am), da vine ziua mea  .....
Si o intrebare: o sa fie eficient sistemul asta de filtrare, sau.....??????
Mersi.
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|