Message |
|
|
 |
|
Mersi
Avansam  .........relaxare de duminica
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Cu pletele-n vant
De ce nu le tunzi??????
|
 |
|
Ascunde termometrul ala  ,. In rest fain,bafta si rabdare.
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
L-am intrebat si pe Peti, a zis ca nu e necesar.
|
 |
|
La o inaltime a coloanei de apa de 30 cm , am o curbura de 1mm pe lungime, ar putea fi riscant????
|
 |
|
Poi daca nici in mine nu mai am incredere...........
Toata chestiunea e ancorata de peretii din colt  , n-are cum sa miste.
|
 |
|
MihaiF wrote:Acvariul Juwel vision 180 l a fost comandat. Astept sa ajunga si apoi voi incepe lucrarile de realizare a unui dulapior pe care sa stea acvariul. Trebuie sa am loc inauntru pentru pompa externa ; co2 ; mancare , teste etc. Trebuie sa trag si curent in coltul respectiv al casei. Asa ca idee , cam de cate prize am nevoie ? Eu numar asa : 1 filtru extern ; 1 filtru intern ; 1 incalzitor ; 1 lumina . Mi-a scapat ceva ?
Nu-l cunosti pe Peti (Aqua Life)? Puteai sa vorbesti cu el sa-ti faca acvariu. E super meserias  .
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
kirucd wrote:
georgemonda wrote:Ar avea vreo importanta daca as pune DSB-ul in bazinul de sus si macroalgele in cele de jos???
In principiu nu, dar in practica e mai bine sa ai DSB-ul ultimul, jos, de unde apa revine in sump.
Macroalgele au nevoie de nutrienti, practic ele papa mai multi nutrienti decat DSB-ul. DSB-ul trebuie
sa fie mult prea mare ca sa faca o mare diferenta, in cazul tau el mai mult va face un fine tunning.
Eu asa le-as pune...
Mersi, dar tocmai ce-am pus nisipul in cel de sus, in idea ca poate o sa tin acolo si ceva piatra cu un animalut ceva , iar jos nu ar fi asa accesibil, din punct de vedere vizual.
|
 |
|
Frumos ai fost tot timpul  ......da sa sti ca nu te laud
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
La bazinul cu tropheusi am avut neoane lumina calda si mi s-a facut totul maroniu-roscat.
Am trecut pe JBL ultra marin day 15000k si acum este totul verde si frumos.
|
 |
|