[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: georgemonda
Forum Index » Profile for georgemonda » Messages posted by georgemonda
Da, eu le-am lipit , da nu-s meserias, lipesc numai ce nu e la vedere
Bazinul mare il face Peti, el e artistu
Mersi
Avansam .........relaxare de duminica
Azi sotia mea a avut o zi fericita
Am reusit sa-mi imbrac pravalia cu acvariii
Exact asa a pleznit un juvel de 350l la mine in casa , doar ca varsta lui era de 30 zile .
Cu pletele-n vant
De ce nu le tunzi??????
Ascunde termometrul ala ,. In rest fain,bafta si rabdare.
Bafta....desi
Meserie cu aranjamentul ala
Acvariul e la parter si cum n-am demisol.........
L-am intrebat si pe Peti, a zis ca nu e necesar.
La o inaltime a coloanei de apa de 30 cm , am o curbura de 1mm pe lungime, ar putea fi riscant????
Poi daca nici in mine nu mai am incredere...........
Toata chestiunea e ancorata de peretii din colt , n-are cum sa miste.
MihaiF wrote:Acvariul Juwel vision 180 l a fost comandat. Astept sa ajunga si apoi voi incepe lucrarile de realizare a unui dulapior pe care sa stea acvariul. Trebuie sa am loc inauntru pentru pompa externa ; co2 ; mancare , teste etc. Trebuie sa trag si curent in coltul respectiv al casei. Asa ca idee , cam de cate prize am nevoie ? Eu numar asa : 1 filtru extern ; 1 filtru intern ; 1 incalzitor ; 1 lumina . Mi-a scapat ceva ?

Nu-l cunosti pe Peti (Aqua Life)? Puteai sa vorbesti cu el sa-ti faca acvariu. E super meserias .
Gata! Le-am dat drumul.
Sa vina caulerpa......si ceva nisip mai trebuie
archangel82 wrote:parca ziceai ceva de o cafea........
daca ai nevoie de ajutor intr-o seara ..doar spune si vin

Am crezut ca nu-ti mai place cafeaua de pe Bargau.......
Eu te-am tot asteptat
Porcu wrote:
georgemonda wrote:in doua-trei saptamani cred ca o sa vina si bazinul mare ( daca Peti ma iubeste )

Multumesc de informatie, am timp sa gasesc un pretext sa absentez la hamaleala .

Nu-i frumos sa ocolesti prietenii cand dau de greu!
kirucd wrote:
georgemonda wrote:Ar avea vreo importanta daca as pune DSB-ul in bazinul de sus si macroalgele in cele de jos???

In principiu nu, dar in practica e mai bine sa ai DSB-ul ultimul, jos, de unde apa revine in sump.
Macroalgele au nevoie de nutrienti, practic ele papa mai multi nutrienti decat DSB-ul. DSB-ul trebuie
sa fie mult prea mare ca sa faca o mare diferenta, in cazul tau el mai mult va face un fine tunning.
Eu asa le-as pune...

Mersi, dar tocmai ce-am pus nisipul in cel de sus, in idea ca poate o sa tin acolo si ceva piatra cu un animalut ceva , iar jos nu ar fi asa accesibil, din punct de vedere vizual.
Frumos ai fost tot timpul ......da sa sti ca nu te laud
In seara asta am bagat huzdrughia in casa
De sambata, de cand le-am asamblat, mananc numai pe fuga ce gasesc prin frigider ......gatit nimic
Joi cred ca o sa dau drumul si la apa, iar in doua-trei saptamani cred ca o sa vina si bazinul mare ( daca Peti ma iubeste )
Bre ....ce tuning ti-ai tras ...,personalizat la maxim
La bazinul cu tropheusi am avut neoane lumina calda si mi s-a facut totul maroniu-roscat.
Am trecut pe JBL ultra marin day 15000k si acum este totul verde si frumos.

Forum Index » Profile for georgemonda » Messages posted by georgemonda
Go to: