[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mosu
Forum Index » Profile for mosu » Messages posted by mosu

reefer wrote:okazii.ro(sper sa nu se considere reclama/daca da se poate sterge) ; search " acvariu " .

nu e deloc smart. cata lume face search dupa .. reef?! pe okazii?
ilap wrote:L75 = 30 Euro ....daca nu e cu suparare ce reprezinta L75......stima pavel.

punem mana pe google
cautam cele cateva L-uri
si aflam ca sunt niste pesti nu-i asa? ca ne ies in google pozele ...
popey wrote:ok, in ceea ce priveste marimea , plauzibila explicatia , dar pretul este chiar cel afisat?

Adica pretul este per BUCATA, si se pot aduce doar daca sunt comandati muinim x bucati.

@Anka: binenteles ca exista pesti cu 10 centi sau mai ieftini, pret de achizitie FOB (asta tot asa, ca veni vorba)
popey wrote:
anka1968
RAMIREZI calitatea I marime L (minim 50 bucati) = 20 roni

sa inteleg ca 20 roni costa 50 de bucati? si ce inseamna marime L ? scuze, dar eu nu imi stiu masura nici la camasa

Cu atat mai greu sa stii ce iti trimite sellerul. Tine cont ca e o vanzare cu precomanda .... Vanzatorul zice L sau S sau M, cumparatorul alege ceva si plateste pretul respectiv. Ce iti ajunge.. poate diferi de asteptari.
M-am bagat in vorba ca am trait si eu importuri si am estimat ca marimea exacta in cm poate sa nu fie cunoscuta (respectiv confirmata).

yep, este un mesaj aprobat
Va invit sa cititi articolul
http://www.acvariu.ro/nano-reef-un-plan-o-reusita
Daca scoti incalzitorul si pompa aia, poti sa scoti si plantele plutitoare, parca nu merg langa Stejarul din Borzesti .
Desi ideea nu e noua, copacul arata cool
Si in coltul din fata banuiesc ca e un lac, nu?
Mie imi place. Iarba din fata copacului parca e prea neregulata, nu e crescuta uniform.
Beos este invitat sa isi caute raspunsurile pe forumul din Bacau pe care il lauda.
bre, lasati omul sa respire

Ce pesti doresti sa reproduci? Asta imi pare chiar interesant, sunt din ce in cei mai putini oameni interesati de reproducerea pestilor.
pestele mort, calitatea apei ramane aceeasi ..
a fost down cam 50 min pana la urma dar a iesit ok
Server oprit ~15-20 min petru mentenanta. (~13:40 - 14:00)
Saturatia cred ca vine de la alcool, care la concentratii mari inhiba drojdia. Parca auzisem ca exista drojdioe.. de sampanie?! sau ceva de genul asta care ar rezista la procent mai mare de alcool.
Dar acu cu reductorul ;) ai scapat de complicatii.
ehm avand asa o mica afacere, incepem sa speram ca vei sponsoriza mica noastra comunitate, asa-i?
Uram bun venit echipei de moderatori:
Alber, Alex.B, RSV, Gengiskhan, pc.ciprian, dogibeer84, Dolly
nu ai ce sa ii faci.
galeria foto nu functioneaza (aka e doar read only)
Eu cred ca ai inteles da' nu iti vine a recunoaste:
Nu spatiul mic in sine e problema ci consecinta spatiului mic.
Pestii au mai crescut si ei, desigur sensibilizati de alimentatia POSIBIL nejudicioasa (de asta nu sunt sigur ) si de calitatea apei constant proasta.
Eh si la un moment dat au cedat, aka sensibilizati fiind, au prins niste boleshnitze.

Daca ai priceput cum e treaba cu materialele alea, pune mana si fa asa cum ai fost sfatuita (acvariu mai mare, care os a fie mai stabil etc, pe care il lasi la ciclat - cu filtru).
Daca nu ai kef de toata povestea asta, nu mai cere ajutor si fa cum crezi tu ca e mai bine - ca doar a mers ok timp de un an jumate.
Si parte de oameni amabili si rabdatori ai avut!
Faci schimb de apa? cum?
.. cum 'faci curat' in acvariu?
Stati bre, ca omul inca studiaza. A promis niste poze (nu?), ce va repeziti asa.
Au fost cazuri de incepatori cu acvarii bomba.

Forum Index » Profile for mosu » Messages posted by mosu
Go to: