[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Kaligula
Forum Index » Profile for Kaligula » Messages posted by Kaligula
Aaaa, am uitat care e istoria la acel Epalzeorincus? Cei de la pet-shop mi-au spus ca e mancator de alge verzi.

Nu tare vreau sa renunt la el ca e foarte jucaus (cu unul din cory) si vreau sa stiu daca imi aduce beneficii sau si el e in plus.
L-am ascultat pe arathemis si cum am ajuns acasa am luat cei doi scalari si i-am dus inapoi la pet shop.

Vreau sa revin cu amanunte privind itemele mele: acvariul e Aqua Szut cu toate dotarile primite din pet-shop (filtru Kameleon 280, incalzitor de 25 w, neonul cu capac e din fabrica-nu srie pe el ce fel e), iar planta e Microsorum pteropus care am cumparat-o intr-o singura bucata si am desfacut-o in 2 in acvariu.

Oare filtrul nu e prea micut pentru asemenea acvariu?
Salutare! De 2 saptamani m-am hotarat si eu sa imi procur un acvariu. Inainte de asta am citit cat am putut de mult pe forum tot ce s-a putut (sau aproape tot...) si am luat asa: 1 bucata acvariu de 30 l cu incalzitor, filtru intern, capac cu neon, 1 planta naturala (nush ce e), turba, nisip fin si nisip grosier-pietris. Dupa ciclarea de 1 saptamana (cu apa statuta 1 zi+aquasafe) am cumparat: 2 xipho mascul-femela, 2 corydoras, 2 scalari, 4 neoni si 1 Epalzeorinehus (asa mi-au spus de la magazin). Marti, 6 XI 2007 am pus pestii.

Pana acuma totul e ok, sunt sanatosi (zic eu), activi, se hranesc, deci e bine....

Problemea mea e alta...am schimbat pana acuma o singura data apa (cam 20%), am curatat buretele filtrului si.....dupa 1 zi filtrul e murdar tare la loc. In plus peretii interiori nu sunt curati ca la inceput (au o culoare usor spre verzui). Precizez ca apa a fost limpede cam 2 zile dupa ce am bagat pestii.

Intrebarea mea e: cum se curata peretii acvariului?

Forum Index » Profile for Kaligula » Messages posted by Kaligula
Go to: