Message |
|
cumpar creveti SAKURA Red Fire ... M+F ... numai din Bucuresti
Adrian
0760391014
|
 |
|
cumpar Pogostemon helferi ... numai din Bucuresti
|
 |
|
Lilaeopsis brasiliensis ...
cam asa se face
|
 |
|
am masurat si la mers in gol ... tot curentul ala il ia 
|
 |
|
si ca tot este deschis un topic despre Tetratec ... a mai masurat cineva cat consuma un Tetratec Ex 1200 ??? ... eu am fost curios si i-am masurat curentul ... "DOAR" 250mA ... deci consuma aproximativ 60W  ... cam mult fata de 21W cat este mentionat in prospect 
|
 |
|
acu' 3 zile mai era un cosulet la Hornbach ... urmareste, ca trebuie sa aduca marfa zilele astea 
|
 |
|
maddog_k9 wrote:as dorii si eu cateva plante de gazon de la tine daca ai putea sa ma ajuti/platesc nu e problema...macar cativa pui .multumesc anticipat 
sorry ... acum nu am de dat plante ... trebuie sa plantez "puiul" 357  ... dar se gasea Eleocharis parvula la Hornbach ... marsilea am vazut mai demult la Lt.Gaina
|
 |
|
Scrat wrote:ce iluminare ai de plantele o duc asa de bine ? la mine acicularisu nu imi creste deloc ...grrrrrrrr
am tuburi de 18W: 1x830, 1x827 si 1xAquarelle ... dar de baza este co2 cu pH constant la 6.5
|
 |
|
... he he he ... 96 a facut pui :jumpers:
... 357 inca la "ciclat"
|
 |
|
... si dupa inca 2 luni

|
 |
|
la Bricostore gasesti lambriu PVC alb ... un pachet are 10 bucati de 10x1x300 (cm) = 33 ron
|
 |
|
cumpar incalzitor extern 300W ... ceva gen JEBO HT600 ... stie cineva unde gasesc in Bucuresti? ... mai exista la Niro standul cu echipamente de acvaristica?
|
 |
|
Gobidae wrote:Intrebarea e... daca o sa-i mai creasca aripioara la loc.. sau o sa ramana ciung.. saracu !? 
eu am avut o tetrazoana care dintr-o cauza inca misterioasa a ramas fara coada complet ... nu credeam ca va supravietui ... statea intr-un colt ascunsa dupa plante ... chiar am incercat s-o prind dar n-am reusit, asa ca am lasat-o in pace ... si surprizaaa, dupa 1 luna avea coada ca noua ... si inoata si acum vesela in gasca ei 
|
 |
|
am fost azi la Hornbach ... aveau doar cateva neritine vii, dar mici de tot ... cam 5mm ... am reusit sa vad numai 2 miscand
|
 |
|
la Hornabch se gaseau
|
 |
|
caut cateva firicele de Lilaeopsis brasiliensis ... contra cost sau la schimb cu ce am eu prin acvariu - eleocharis (varietatea lunga 40-60cm), rotala macrandra, althernanthera (varietatea cea mai rosie), tenellus tenellus (varietatea 2-3cm pentru covor), java christmas moss - toate bine crescute cu co2 :jumpers:
|
 |
|
nu merge sa uploadez poze la galerie  ... totusi iata acvariul meu ...
... deocamdata e in reamenajare 
|
 |
|
nu reusesc sa uploadez poze 
|
 |
|
tetrazoanele au cam 5cm si parca nu mai cresc, au intre 1 si 1.5 ani ... neonii se pare ca au ajuns si ei la maxim, cam 4cm ... sper sa nu fie victime nici pe viitor 
|
 |
|
Sandu wrote:... In timp Puntiusii devin mai caftangi cand se fac mai mari
pai si neonii si tetrazoanele sunt mari si grasi ... si rai rai de tot  ... dar se limiteaza fiecare la specia lui ... chiar ies scantei intre tetrazonoi
Sandu wrote: ... Ia vezi cu Pirania tine 
... nu, merci ... n-am loc  )
|
 |
|