[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ulyse
Forum Index » Profile for ulyse » Messages posted by ulyse
Salutare, numele meu este Adrian ... am un acvariu de 96L brut bine plantat ... zic eu :-) eleocharis, tenellus, hygrophilla, bacopa, marsilea, rotala macrandra, myriophyllum ... am reusit sa tin pana acum cu brio o ceata de neoni impreuna cu una de tetrazoane (desi unii spun ca nu merge aceasta combinatie :stramba: eu sunt foarte incantat :jumpers: ) ... o sa pun si poze cu acvariul meu si mai multe detalii, dar deocamdata nu stiu cum
sa vorbim mai exact ... cate minute se tine electrodul pH in solutia de curatare de la Aquamedic ? ... din pacate pe sticluta cu solutie nu scrie nimic ... nu cred ca este acelasi lucru daca il tin 5 minute sau o ora ... si nu vreau sa stric sonda (180 lei )
pentru cei cu filtre externe ... cateva spire de furtun pe retur dizolva destul de bine CO2-ul (introdus printr-un T imediat la iesirea din filtru)
am auzit ca sonda pH se curata cu solutie de acid clorhidric (HCL) ... parca 0.1%
stie cineva cat timp ar trebui tinuta sonda in aceasta solutie? ... si dupa curatare sonda se clateste cu apa distilata, apoi se poate folosi imediat sau mai trebuie tinuta o perioada (cat?) in solutie KCL ?

Forum Index » Profile for ulyse » Messages posted by ulyse
Go to: