Message |
|
Poate ceva pirati din Caraibe! Iti imaginezi ... pot baga o corabie fara sa ma injure nimeni!!!
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Bun venit! Cind va hotariti ...
|
 |
|
laur.gherase@gmail.com wrote:Stam ca pe ghimpi. Looking forward!
|
 |
|
|
 |
|
Si cu asta, basta! Deschid un alt topic cit de curind.
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
adrian09 wrote:Super fain
Nu e cam tare lampa aia?
Multam!
Nu. E un bec led de 10 w.
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Salutare!
Terariul rezista si se dezvolta. Asa ca mi-a venit o idee trasnita : in spatiul liber din centru ... sa fac un mini pond in format de Wabi Kusa! O caserola ingropata si plante la greu. Ce parere aveti, se incadreaza?
[url=https://img.plici.ro/image/1fa]
|
 |
|
cr1st1an wrote:Salut,
Nu sunt adeptul solutiilor de declorinat dar am uitat sa las apa din timp pentru a se elimina clorul si azi trebuie sa fac schimbul de apa.
Deoarece nu am folosit pana acum asa ceva, va rog sa imi faceti rapid o recomandare pentru a cumpara un produs ok.
Multumesc.
Clearol, JBL.
|
 |
|
cr1st1an wrote:Am o intrebare legata de substrat:
Deoarece nu l-am spalat cand l-am pus nisipul cuartos s-a separat cumva, vezi poza mai sus, substratul inert cred ca sigileaza substratul fertil de dedesupt.
Apa nu a trecut prin substratul inert si nu a ajuns la cel fertil.
E ok asa?
Ar trebui sa fac ceva in privinta asta?
E bine asa. Ajunge destula, nu te teme.
|
 |
|
|
 |
|
Nu am experimentat dar, cind ma gindeam sa le folosesc am citit ca uneori larvele (dupa ecloziune) care se fixeaza de branhiile pestilor ... pot ramine acolo. Ceea ce nu e tocmai OK.
|
 |
|
MSI wrote:
Silviu Man wrote:Probabil ultima poza inainte de reset. Acesta a fost ... What Dreams May Come!
Urmeaza ... Apocalypto!
Dar intr-un topic nou, cam in doua luni.
Hai ca acum citind pe topicul nou, mi-am adus aminte de postarea asta .. cand am citit-o initial, aveam un lapsus .. ce-i cu Apocalypto .. simteam ca este vb de un film pe care l-am vazut, dar din graba am trecut peste topic.
Acum citind cuvantul jungla in aceeasi propozitie pe topicul nou, mi-am amintit  , este cumva vb de filmul regizat de Mel Gibson? Asa presimt  mi-a placut foarte foarte mult filmul si astept cu nerabdare sa vad cum o sa realizezi jungla in bazin. Trebuie cascada!
Dap. Aia e ideea!
|
 |
|