[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Silviu Man
Forum Index » Profile for Silviu Man » Messages posted by Silviu Man
adrian09 wrote:hahaha... sunt in negocieri pentru teren sau... a inceput deja batalia...?

Sa vezi scandal cu fiul tau daca ai scoti...nu arata rau deloc...e super bazinul, si cu personaje...

poate faci si o poveste cu Dracula si cu zombi..

Poate ceva pirati din Caraibe! Iti imaginezi ... pot baga o corabie fara sa ma injure nimeni!!!
Misa baaaaaack!
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Pohta ce-am pohtit!
Terariu, acvariu, wabi si bonsai.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Bun venit! Cind va hotariti ...
laur.gherase@gmail.com wrote:Stam ca pe ghimpi. Looking forward!

Jericho rose
Trandafirul adevarat al Ierihonului
Trandafirul Maicii Domnului
Planta invierii

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Si cu asta, basta! Deschid un alt topic cit de curind.
image
image
image
image
image
image
image
Bolbitis ... out!

image
image
image
image
image
adrian09 wrote:Super fain
Nu e cam tare lampa aia?

Multam!
Nu. E un bec led de 10 w.
image
image
image
image
image
Salutare!

Terariul rezista si se dezvolta. Asa ca mi-a venit o idee trasnita : in spatiul liber din centru ... sa fac un mini pond in format de Wabi Kusa! O caserola ingropata si plante la greu. Ce parere aveti, se incadreaza?

image
image
image
image
[url=https://img.plici.ro/image/1fa]
cr1st1an wrote:Salut,
Nu sunt adeptul solutiilor de declorinat dar am uitat sa las apa din timp pentru a se elimina clorul si azi trebuie sa fac schimbul de apa.
Deoarece nu am folosit pana acum asa ceva, va rog sa imi faceti rapid o recomandare pentru a cumpara un produs ok.
Multumesc.

Clearol, JBL.
cr1st1an wrote:Am o intrebare legata de substrat:
Deoarece nu l-am spalat cand l-am pus nisipul cuartos s-a separat cumva, vezi poza mai sus, substratul inert cred ca sigileaza substratul fertil de dedesupt.
Apa nu a trecut prin substratul inert si nu a ajuns la cel fertil.
E ok asa?
Ar trebui sa fac ceva in privinta asta?

E bine asa. Ajunge destula, nu te teme.
Update!

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Nu am experimentat dar, cind ma gindeam sa le folosesc am citit ca uneori larvele (dupa ecloziune) care se fixeaza de branhiile pestilor ... pot ramine acolo. Ceea ce nu e tocmai OK.
MSI wrote:
Silviu Man wrote:Probabil ultima poza inainte de reset. Acesta a fost ... What Dreams May Come!

Urmeaza ... Apocalypto!
Dar intr-un topic nou, cam in doua luni.

Hai ca acum citind pe topicul nou, mi-am adus aminte de postarea asta .. cand am citit-o initial, aveam un lapsus .. ce-i cu Apocalypto .. simteam ca este vb de un film pe care l-am vazut, dar din graba am trecut peste topic.

Acum citind cuvantul jungla in aceeasi propozitie pe topicul nou, mi-am amintit , este cumva vb de filmul regizat de Mel Gibson? Asa presimt mi-a placut foarte foarte mult filmul si astept cu nerabdare sa vad cum o sa realizezi jungla in bazin. Trebuie cascada!

Dap. Aia e ideea!

Forum Index » Profile for Silviu Man » Messages posted by Silviu Man
Go to: