Salut, de ieri si pana azi am constatat ceva nou in acvariu... Una din cele 4 femele de xifo, de fapt cea mai alergata de mascul si atat de stresata ca sta mai mult "infipta" prin tufisuri, a inceput sa aiba o prelungire a cozii cam ca la mascul, nu e la fel de lunga dar tot prelungire e si a aparut si dunga neagra sub coada, asa cum are si el. Pana acum nu a avut nimic , nici ea si nici ceilalti, pe care ii am cam pe toti din ianuarie. E posibul ca ea sa fie mascul de fapt si sa se maturizat sexual mai tarziu si peste noapte?

pe cuvant, asta e o treaba foarte ciudata... Aaaa.. si era sa uit, cine spunea ca nu se tine Betta S. cu Guppy? Pai eu am un mascul de toata frumusetzea si singurul lui inamic e femela pe care am bagat-o in cei 100litri de 4 ori, si de 4 ori a jumulit-o rau de tot la propriu, asa ca o tin la borcan...

Sa va spun si de vecinul si prietenul meu care tine o broscuta testoasa de Florida cu 2 sanitari care ii mananca de la botic si se joaca in jurul ei, o ciupesc de coada si stau toti in apa de 2 palme inaltime? LOL, ascunse sunt caile.... naturii. Va astept cu comentarii.