[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Silviu Man
Forum Index » Profile for Silviu Man » Messages posted by Silviu Man
Gabi C wrote:Ai muncit ceva acolo mestere . Bravos !

Multam! Mai e de lucru.
Fissidens, Lobelia, ceva Crypto, Aponogeton ...
Super!
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Habar nu am ce pH mai am. Cred ca in jur de 6,8-7,0. Eu folosesc apa de osmoza cu remineralizare.
Multam!
In dreapta este Anubias, Higrophila polisperma, Pogostemon erectus.
Pe sol este Marsile hirsuta
In mijloc am Anubias si Bucephalandre
In stinga sunt Bolbitis (in spate) apoi iarasi Anubias, Bucephalandra si Staurogyne repens.

Aici am avut in plan un reset dar ... lipsa de timp l-a aminat. Oricum, voi folosi cam aceleasi plante.
Bine ai venit!
This is it!
Super!
Bine ai venit!
Este normal ce apare pe lemn. Se curata in timp. La planta trebuiau indepartate frunzele externe inainte de plantare. Taie frunzele afectate, isi revine.
Eu folosesc Shrimp salt de la Dennerle. Este o schema de aplicare, scrie pe cutie. Apa imi iese cu gH 2-3. In rest, o aditie de CO2 te ajuta sa reglezi kH.
Daca te ajuta informatia, eu am o instalatie cu pompa si remineralizare care produce 8 litri pe ora. A costat 840 de lei dar cred ca merita. In toate acvariile folosesc numai apa produsa de instalatie. Si pentru consum. Dupa un an nu observ nici o problema cu plantele. Acuma ... depinde si de plante. Cea mai mare problema este cu melcii si crevetii. Acolo unde am, adaug saruri de la Dennerle.
paradoxx wrote:fiindca tot am vbit de carcoteala de curand si pt ca e reset,zic :"prea multe plante in cel de mai sus"...
Te provoc sa faci ceva care sa nu includa co2 sau plante mai deloc. vreau sa vad pestisori,pestiuci,ba chiar baboi; Cine vrea plante,sa iasa in gradina

Oscari la ZOO! Se pare ca proiectul intirzie dar nu e abandonat. Despre co2 lipsa ... am deja patru proiecte low tech dintre care doua Walstad.
OK! Ramine asa? Sau prinde si vede?
adrian09 wrote:de cand coci la proiectul asta ?

Silviu sa stea cu plantele in borcan?... de fapt si in borcan daca stau plantele...; gaseste eml ceva sa faca si cu borcanul...

nu te-a trimis sotia sa dormi pe pres ca nu are borcane suficiente?

Oi! E reset, nu acvariu nou!
Gabi C wrote:Esti neobosit Silviu. Bravos!

adrian09 wrote: de urmarit....

Inca una nefacuta!
Asadar, reset! Un proiect nou, aminat de ceva timp, isi gaseste inceputul.

Acvariu : Eheim incpira 400
Lumina : Eheim power kit, 2x54w T5 cu reflectoare
Filtrare : Eheim 1200 xlt echipat cu cite 4 litri din Eheim pro, Matrix si Siporax
Prefiltrare : 2xSun Sun
Substrat : Tropica soil si inert
CO2 : Sistem cu butelie 6 kg si difuzor Aquatic Nature
Skimmer : 2xEheim micro
Plante : cite putin din ce se vede in poza.

image

Forum Index » Profile for Silviu Man » Messages posted by Silviu Man
Go to: