Message |
|
Vezi ca scrie pe sticla.
|
 |
|
Salut in primul rind ce pesti ?In aldoilea rind cresti temperatura putin peste 28 de grade si pui contraspot de la tetra .O seara buna!
|
 |
|
Este normal sa fie asa .Si cu ce ziceai ca ai tratat apa?
|
 |
|
Bine ai venit
|
 |
|
Pestii pe care ii ai acum va fi o masa buna pentru ciclide .Deci acavriul va fi exclusiv cu ciclide ai grija ce cumperi ca-ti maninca plantele nisipul oricum nu o sa mai fie la locul lui si se fac si foarte mari,mizerie multa ,mincare multa cam asta asa pentru inceput.
|
 |
|
Pestii pe care ii ai acum va fi o masa buna pentru ciclide .Deci acavriul va fi exclusiv cu ciclide ai grija ce cumperi ca-ti maninca plantele nisipul oricum nu o sa mai fie la locul lui si se fac si foarte mari,mizerie multa ,mincare multa cam asta asa pentru inceput.
|
 |
|
Salut asa sint ei sint ciclide mai exact si ori citi ai avea unul intodeauna va iesii in evidenta adica va fi seful.Cu stima!
|
 |
|
Dar nu iti trebuie neaparat robinet pus pe acea canistra pui o teava in care sa-ti intre furtunul de la co2 iar la butelie presupun ca ai robinet de regleaj fin si deacolo reglezi debitul de co2 injectat.Intre robinetul de la reductor si canistra unde se amesteca co2-ul nu este presiune asa ca nu-ti trebuie acel robinet pecare l-ai vazut tu montat pe aceal filtru de apa mai exact nu cre ca este un robinet de reglaj fin.Ok?O seara buna!
|
 |
|
Salut pentru reductor sau reactor?
|
 |
|
Salut cu ai facut alimentarea tubulilor ca vad niste furtun sau mufe ce sint?Cu stima!
|
 |
|
Salut eu am o butelie de 0.500g la acvariu de 150 brut si ma tine cam 2 luni.
|
 |
|
Salutare si scuze ca ma bag in discutie dar eu mi-am luat robinet de co2 cu reglaj tip ac de pe acest forum de la MARIAN4232 este 60 de lei merge super .Cu stima!
|
 |
|
Desfiintez acvariul si vind urmatoarele specii de pesti:
Ciclasoma auratus 10-12 cm 10 ron buc
Ciclasoma nigrofasciatus 10-12 cm 10 ron buc
Tetrazona tiger 8 buc 5ron buc
Ancistrusi 200 buc 1,5ron buc
Mentionez ca pestii sint perfect sanatosi .
|
 |
|
Dupa 10 zile dupa ce elozeaza.
|
 |
|
Salut nu rupe nimic din frunze bucurate de ei asa cum sint la fel au crescut si ai mei dupa care au stagnat nu a mai dat nimic sint de citeva luni intepeniti si au inceput sa se usuce frunzele le dau feropol saptaminal si feropol 24 +co2.Ape limpezi.
|
 |
|
Salutare am si eu o intrbare si o nelamurire in acelasi timp este vorba de iluminarea acvariului .Am un acvariu de 150 litri si am la el doua neoane de 24 de wati philips aqurelle oare sa fie prea putina plantele nu cresc prea spectaculos .Ca si plante am criptocorine wendi, echinodorus ,valisneria si niste moss care e aprope praf .daca ma poate ajuta un coleg as fi foarte recunoscator .Pe linga intrbarea cu lumina mai am si probleme cu algele oare sa fie de la prea putina lumina?cu stima.
|
 |
|
Salutare la toata lumea de citeva zile ma comfrunt cu vestita iluminare a acvariului .Sa o luam cu inceputul.
Acvariu ferplast cayman 80 scenic 150 litrii.
Iluminare 2x24 wati philips aquarelle .
Bine plantat ,co2 ,fertilizanti saptaminal si zilnic.
As dorii sa mai adaug doua becuri economice undeva la 40-50de wati in plus pentru ca am inteles din studii as avea pre putina lumina .
Plantele sint bine dar nu cresc cum ar trebuii chiar au stationat ,iar la echinodorus se ard frunzele .
M am gindit la becuri economice din lipsa de spatiu in capac .
CE SFATURI IMI DATI SAU DACA CINEVA FOLOSESTE ACEASTA VARIANTA?
Philips 865 sau 827 sau ceva de la osram tot ceva de genul care zic eu sint la fel ca tuburile.
CU STIMA.
|
 |
|
Salutare la toata lumea un prieten de al meu are probleme cu scalarii si lerii mai exact cu niste pui de scalari de vreo luna jumatate li se umfla burta dupa care mor le da artemia si tubi ce ar fi de facut le a pus bactopur si nimic poate nu a nimerit tratamentul ce ar fi de facut mentionez ca schimburile de apa sint facute la timp.Haide ti sa l ajutam multumesc.
|
 |
|
Post sters pentru incalcarea regulamentului ariei Vanzari.
Incalcarea repetata a regulamentelor conduce la sanctionarea utilizatorului.
Administratia
|
 |
|
Acum 2 minute am facut un test la apa de la chiuveta si am urmatoarele;
NO3-50
NO2-0
GH-8
KH-15
PH-7,3
CL2-08
IN CITE ZILE POT PUNE APA IN ACVARIU?AQUA SAFE TREBUIE OBLIGATORIU.Cu stima.
|
 |
|