Message |
|
Vand filtru intern Tetra In400, cumparat in februarie 2013, folosit pana in iunie 2013. Aflat in garantie. Pret 60 ron. Fac schimb si diverse produse de acvaristica.
http://pepika.ro/21-Acvaristica/385-Echipamente-pentru-acvaristica/429~Filtre-de-apa/3820-Filtru-intern-Tetra-400-l-h.html
Ridicare personala de la Lujerului / Crangasi, Bucuresti.
|
 |
|
Vand filtru intern Tetra In400, cumparat in februarie 2013, folosit pana in iunie 2013. Aflat in garantie. Pret 60 ron.
Ridicare personala de la Lujerului / Crangasi, Bucuresti.
|
 |
|
Schimb mascul Mikrogeophagus ramirezi cu plante sau cu femela Mikrogeophagus ramirezi.
|
 |
|
Vand:
- acvariu Juwel 54l, 60x30x30 cm, cu decor pe fundal si pe o laterala.
- capac DIY din comatex, cu 3x15W T8, negru. Facut de bucur.gabos.
*Pachet intreg. Pret: 210 ron. Usor negociabil.
**vand si separat.

Ridicare personala din zona Lujerului, Bucuresti.
Alte detalii pe adresa de mail: numbyxix@gmail.com
|
 |
|
Salut. Numele meu este Andrei si sunt din Bucuresti. De cand eram micut am fost interesat de lucrurile mai ciudate. Mai toti pe care ii cunosc au caini, pisici, vreun papagal... numai eu am tarantule, serpi si mai nou si pesti. Dupa o lunga perioada de acumulare de cunostiinte de pe forumuri si din carti de acvaristica mi-am luat primul acvariu, unul de 54L dar cu trecerea timpului am renuntat si mi-am facut altul de 110L (maximul admis in casa de a mea consoarta). Asa ca vorba multa, saracia omului.
Acvariu : 110L - 90 x 35 x35, sticla de 8mm.
Iluminare : 3x39W T5 865 Osram.
Filtru : Sunsun HW-302 1000l/h - Siporax, Bioballs, Perlon.
CO2 : ''Bomba'' cu citrice + difuzor de 3cm
Fertilizare : Pipiplant
Substrat : Jbl AquaBasis + pietris de 2-3mm
Fauna:
1 Paracheirodon innesi
1 Hyphessobrycon megalopterus
19 R.C.S.
Flora:
Echinodorus tenellus
Ludwigia repens
Vallisneria spiralis
Limnophila sessiliflora
Rotala rotundifolia
Eleocharis parvula
Hemianthus callitrichoides HC
Alternanthera reineckii
Althernanthera Reinecki var. mini
Myriophyllum aquaticum
Hemianthus micrantemoides
Hygrophila polysperma rosanervig
Mai vreau : Ammania bonsai, Myriophyllum tuberculatum;
Startare:
Ziua 46:
Si ca sa vedeti o pereche de A. Versicolor :
|
 |
|
Vand:
- capac DIY din comatex, cu 3x15W T8, negru. ( facut de bucur.gabos)
- Bonus: pietrisul si substratul care este in el, flora.
*Pachet intreg. Pret: 300 ron. Usor negociabil.
Predare personala la Lujerului, Bucuresti.
Poze si alte detalii pe adresa de mail: numbyxix@gmail.com
|
 |
|
Schimb 4 Danio rerio cu plante.
|
 |
|
Vand:
- capac DIY din comatex, cu 3x15W T8, negru.
- filtru intern Eheim
- incalzitor 75W
- bonus: termometru, substrat fertil, pietris, flora.
*Pachet intreg. Pret: 330 ron. Usor negociabil.
Poze si alte detalii pe adresa de mail: numbyxix@gmail.com
|
 |
|
Vand:
- acvariu Juwel 54l, 60x30x30 cm, cu decor pe fundal si pe o laterala. - 100 ron
- incalzitor 75W - 25 ron
- capac DIY din comatex, cu 3x15W T8, negru, - 150 ron (se vinde impreuna cu acvariul)
- bonus: termometru, substrat fertil, pietris, flora.
*Pachet intreg. Pret: 270 ron. Usor negociabil.
Poze si alte detalii pe adresa de mail.
Pt mai multe detalii:
numbyxix@gmail.com
|
 |
|
Cumpar stand acvariu mai mare sau egal cu 90x35 cm.
|
 |
|
Vand:
- Filtrul intern Aqua One 102F 450L/h achizitionat in data de 01.02.2013 de la Animax. Folosit maxim 24 de ore. Si este in garantie. 35 ron
- Filtru Tetra EX1200. Garnitura de la motorhead si un robinet trebuiesc inlocuite. Are toate accesoriile si material filtrant. 120 ron neg. (Sunt interesat de schimb si cu un filtru extern mai mic: Tetratec Ex600, Ex700; JBL e701 s.a.m.d./ sau unul intern Eheim Aquaball 130 / Aquaball 180)
- Capac acvariu Juwel 60cm x 30cm, instalatie electrica pt un neon T8 de 15W. 30 ron
- Capac acvariu Eheim 80cm x 35cm, instalatie electrica 4x18W, cu 2 neoane Osram 18W/77 Floura, 1 neon Osram 18W/865, 1 neon 18W/72-965. Un sigur defect: un balast electronic (sper ca asa se numeste) este defect. Neoanele sunt folosite. 70 ron
- BANDA LEDURI SMD 3528 60/m 220V Alb Rece (6500k) IP67 (un metru) + Kit alimentare banda leduri 3528 la 220V - 20 ron
Predare personala in Bucuresti.
Poze si alte detalii pe adresa de mail.
Pt mai mutle detalii:
numbyxix@gmail.com
0763624028
|
 |
|
Vand:
- Filtrul intern Aqua One 102F 450L/h achizitionat in data de 01.02.2013 de la Animax. Folosit maxim 24 de ore. Si este in garantie. 35 ron
- Capac acvariu Juwel 60cm x 30cm, instalatie electrica pt un neon T8 de 15W. 30 ron
- BANDA LEDURI SMD 3528 60/m 220V Alb Rece (6500k) IP67 + Kit alimentare banda leduri 3528 la 220V - 20 ron
|
 |
|
Sunt interesat de un acvariu intre 100 litri si 160 litri cu capac si instalatie electrica functionala.
|
 |
|
Vand:
|
 |
|
Eu am spus arcul acelei supape era prea, nu stiu, slab si cand imi arata pe manometrul care masoara presiunea de lucru, cel care are pana la 4 bari, ca a ajuns la 1 bar presiune, acea acel arc se comprima si lasa tot Co2-ul sa scape.
|
 |
|
Eu am avut noroc cu niste colegi de la srv. Ei facand instalatii pneumatice de la aproape zero, imediat si-au dat seama. Iar acel arc, conform ce mi-au spus ei, undeva la 1 Bar se comprima si numai avea putere sa tina acel blocaj in ''scaunul'' ei.
|
 |
|
Am gasit buba care avea. Arcul era prea slab tarat, asa ca l-am inlocuit cu unul tarat, tot de la o supapa de suprapresiune, care se deschidea la 3 bar. Asta se intampla duminica, iar acum merge perfect.
|
 |
|
In speranta ca uni au mai dat peste asa ceva. Aseara dupa ce mi-am conectat reductorul la butelie, am deschis robinetul buteliei (foarte putin) am observat ca scapa aer pe la valva de siguranta a reductorului. Cum pot remedia acest defect?

|
 |
|
Cumpar:
Pesti:
O pereche de Ancitrus
Plante:
Glossostigma elatinoides
Decor:
Radacina mopan
Hardware:
Difuzor ceramic CO2;
Neon T8 de 15W Aqua, Power sau Flora Glo;
Pompa de aer;
Perdea de aer;
Penseta 25+ cm;
Incalzitor de peste 55W;
|
 |
|
Vand / schimb filtrul intern Aqua One 102F 450L/h achizitionat in data de 01.02.2013 de la Animax.
A fost folosit maxim 24 de ore. Si este in garantie.
Pret : 30 ron sau schimb cu diferite produse legate de acvaristica (plante in special).

|
 |
|