Salutare ,inainte de toate vreau sa va salut pe toti si sa spun ca sunt un incepator in aceast domeniu,de accea va rog sa ma ajutati cu raspunsuri mai pe intelesul incepatorilor
De curand (3 zile) am achizitionat un acvariu de 65 litri cu capac+iluminare,filtru,pompa de aer si incalzitor. (Recomandate de vanzator ca fiind potrivite acvariului in cauza) ,pietris folosit ca substrat,un ornament si 3 plante /silicon (Am fost sfatuit ca este oarecum mai simplu la inceput sa ma axez pe pesti ,nu si pe plante). La achizitionarea acestuia am primit un fel de kit de instalare cu doua sticlute : Continutul primei sticlute trebuia introdus imediat dupa ce acvariul a fost umplut cu apa (substanta impotriva clorului) iar cea de-a doua dupa aproximativ 3 ore (substanta pentru bacterii benefice). Dupa acesti pasi am lasat acvariul cu toate dotarile in functiune timp de aproximativ 48 ore iar mai apoi am adaugat si pestii si anume: 4 Guppy (3 femele +1 mascul),2 Platy (pereche),2x Molly (pereche) si 2 Sanitari insa problemele nu au intarziat sa apara. Si anume apa a capatat o "culoare" alb-laptoasa,nu stiu unde anume am gresit si nici ce ar trebuii sa fac pentru remedierea situatiei de aceea va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi

.
Va multumesc mult!
Mentionez ca din cauza filtrului o planta a fost deranjata de la locul ei de 2-3 ori motiv pentru care a trebuit sa intervin si sa o aranjez in pietris,am citit ca este posibil sa fi "deranjat" anumite bacterii ..