Vreau sa ma lansez si eu in domeniul acvaristici, de 1 luna tot citesc pe acest forum, iar "Ghidul Incepatorului" si "Ciclul azotului" mi-au devenit crezul de zi pe zi, aproape ca le stiu pe dinafara, in asa fel in cat vreau sa nu fac nici o greseala cum mi se pare mie ca fac multi.
Am inceput cu inceputul cum se zice, asa ca mi-am facut comanda de un acvariu de 60x35x45 cu sticla de 10mm ca sa fiu sigur, acuma astept sa vina[maine dupa-amiaza] iar pana atunci ma pun sa imi procur cele necesare, incepand de la pietre de decor, pana la niste lemn frumos si chiar nisip
Intrebarile urmeaza:
1.Stau in comuna 1Decembrie, langa raul Arges, daca aveti idee unde sa gasesc niste nisip potrivit acvariului puteti sa imi dati o idee
2.Am 3 pietre care nu sunt calcaroase, si am de gand sa formez o pestera, ceva sa fie similiar biotopului natural in care traiesc pestii
3.Ceva frumos de decor, o radacina sau ceva care sa fie procurata de mine din natura, deoarece vreau ca totul sa fie asa mai diy
4.Plante as vrea sa fie ceva asa frumos cu niste moss [daca am scris bine]
5.Ca sa incep bine am vazut ca la unele acvarii sunt pesti prea multi, altele prea putini, as vrea sa stiu ce pesti sa pun, as vrea sa fie niste pesti jucausi, vivipari, si cu niste cerinte minime care pot fi atinse de un acvarist incepator
6.Orice altceva ce ar mai trebuii sa procur [Filtru, Pompa aer, Mancare] etc.