[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rob13
Forum Index » Profile for rob13 » Messages posted by rob13
AJUTOR cum pot scapa de stropi de apa de pe neoane nu este riscant cu atat apa acolo sa las filtru mai jos mai merge maxim 4 cm. Scuzati mana este a fetitei care este foate incantata ( capacu era scos din priza)
Cum spuneam azi trec la treaba , am amenajat substratul plus pietrisu de decor am bagat apa si am dat drumu la treaba.
Intrebarii: *cat sa functioneze lumina pe zi tinand cont ca de maine o sa pun si niste plante ?
*usitele de la capac dupa 24 ore de declorinare le pot pune la loc sau este indicat declorinarea sa se faca fara capac?
* debitu la filtru este indicat sa merg cu el la maxim la inceput?
pentru fertilizanti astept recomandari de la cei in masura si care doresc sa ajute UN INCEPATOR
Daca ai spus de calitate de ce nu ai dat si un exemplu de "TUBURI" ce as putea pune in loc la cele cu care a fost dotat acvariu din fabrica( 2x18W SYLVANIA / T8 / 765 ), in legatura CO2 am sa folosesc momentan in lipsa de chas "bomba" cu un reactor cumparat sau unu improvizat(artizanat) am vazut pe alt forum dar nu pot pune este protejat de drept de autor si nu vreu probleme .
Cum am promis revin cu poze la acvariu pus pe suport facut acasa eu gred ca se incadreaza destul de bine . Maine trec la pus substrat AquaBasic plus 5kg dela JBL +15 kg pietris granulatie 2-3 mm, APA si dam drumu la treaba .
O intrebare : cati Wati imi recomandati pt 126L , vreau sa-l plantez cu ceva plante dar momentan nu stiu pe ce sa ma axez.
Mam lamurit raman la polistiren extrudat de 2 cm si rama am decupato si va acoperi polistirenu care nu se va mai vedea, o sa vin cu o poza diseara dupa ce-l pun pe pozitie.
MULTUMESC
De curand am achizitionat un acvariu AQUAPRO de 126L si nu reusesc sa inteleg unele chesti deci va rog ajutati-ma ca sunt la inceput si nu vreau sa gresesc:
1. ce pun intre acvariu si mobila , vanzatorul de la magazin a spus ca este deajuns rama de plastic cu care este dotat acvariu dar pe forum am citit ca trebuie acel " burete" sau "polistiren". Renunt la rama si pun "polistirenu" sau las rama care are o inaltime de 0.5cm deci partea de jos este suspendata pe toata suprafata mai putin marginile de jur imprejur?
2. De unde pot cumpara acele tuburi de neon OSRAM pentru a le scimba pe cele cu care este dotat acvariu
Salut ma numesc VERZEA ROBERT si sunt din Giurgiu , am luat microbu de la VOI , ma documentam pentru a face un mic acvariu pt fata mea de 6 anisori si am ajuns sa ma gandesc la un acvariu de 126 L gata " echipat", DAR aici vin cu o intrebare acel acvariu pe care lam vazut in HOBRACH este echipat cu filtru intern Eihen Aquaball 2208,si termostat Jager 50W nu sunt mult subdimensionate pentru acel acvariu . Daca da ce credeti ca mi pot lua pentru inceput, la acel acvariu de 126L dim 80x35x45. multumesc anticipat

Forum Index » Profile for rob13 » Messages posted by rob13
Go to: