SALUT !Ma numesc Rosu Madalin sunt din Buzau dar momentan rezident de 3 ani in Bucuresti.De curand am vazut la un prieten un acvariu frumos populat ji a fost dragoste la prima vedere,de atunci am hotarat sa incep si eu in ale acvaristici dar cum eu am un catel in apartament (american staffordshire terrier) sotzia sigur nu ar fi fost de acord sa imi cumpar si pesti,asa k prin urmare de craciun nevasta mea a primit cadou un acvariu

cu ideea de baza k este al ei ji catelul al meu ;) dar cum ea nu are timp sa se ocupe de acvariu tot mie imi revine aceasta indatorire,nici k se putea mai bine

exact unde vroiam sa ajung eu de la bun inceput

. deci tin sa precizez ca sunt incepator in ale acvaristicii ji accept sfaturi cu mare placere.momentan detin un acvariu de 40-45 L (nu stiu net exact cati litri) homemade filtru aquael FAN-1,neon 15 w,incalzitor cu termostat KANGDE 19000 de 150W,plus o pompa de aer cam slabuta k si putere dar suficenta.populatia acvariului: 3 gupy,4 zebre(2 portocalii,2 gri), 2 moly,5 neoni,2 Puntius tetrazona,2 Ancistrus (mici), si 2 rainbow shark(Epalzeorhynchos frenatum) primiti cadou de la sotie in nestiinta de cauza,deaceea intentionez sa ii dau la schimb in lipsa de spatiu pentru ei. in mare cam aceasta este povestea mea
ape limpezi tuturor