[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pestisoruldeaur
Forum Index » Profile for pestisoruldeaur » Messages posted by pestisoruldeaur
Acvariul e de 55 litri. L-am cuparat gata dotat. Are un bec economic in capac care lumineaza destul de bine dupa mine,un incalzitor cu termostat reglat pe 26 grade C, filtru de aer Bioplast ...Nu stiu ce sa mai zic, fotografii nu pot sa atasez ca cica sunt prea mari...
Buna tuturor. Recent mi-am descoperit pasiunea pt pestisori iar consecinta a fost achizitionarea unui acvariu cu 4 pestisori la inceput, iar mai tarziu inca 2 sanitari albinosi. Culmea culmilor e ca eu am cumparat carasi iar acum am descoperit ca cei de la magazin mi-au dat xipho. Oricum imi sunt dragi asa cum sunt. Acum as vrea sa mai pun ceva in acvariu dar nu stiu ce. Poate ma ajutati si imi spuneti cam cu ce pesti ar fi compatibili pestisorii mei....Am vazut pe internet un pestisor mic portocaliu cu o coada foarte bogata, stie careva cam ce specie ar putea fi?

Forum Index » Profile for pestisoruldeaur » Messages posted by pestisoruldeaur
Go to: