[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ionutz8800
Forum Index » Profile for Ionutz8800 » Messages posted by Ionutz8800
Salutare, dupa aproximativ cat timp pot da drumul puitilor de platy in acvariu ? Momentan ii tin in maternitate.
Nu stiu, am primit-o.
Am gasit-o ieri moarta.. RIP Puteti inchide topicul, ms.
Cred ca o sa moara, nu prea mai inoata
Tot asa e, imediat explodeaza.
Poza e facuta cam cu o saptamana inainte sa postez aici, tot asa de umflata e, poate e bolnava.
Salut, se poate ca aceasta femela guppy sa nu poata naste? E umflata de vreo luna de zile. Mai am alte 2 femele care deja au facut pui a 2-a oara si nu erau asa umflate cum e asta.

http://img838.imageshack.us/img838/773/img227r.jpg
Salut, mai bn cumpara inca 4 neoni ca sa fie cel putin 6, ei sunt pesti de card si nu se simt bine daca sunt numai 2.
Poi i-am primit, acuma ce era sa fac ? Sa ii zic ca nu mi trebuie ? Stiam despre comportamentul lor dar vroiam sa aflu si parerile altora, de ex si @cirotariu are si ii tine cu vivipari si el nu are probleme.
@flyer01 am 4 platy, 4 guppy si 6 neoni. Daca o sa imi faca probleme cand mai cresc, ca deocamdata nu au nici o treaba cu astialalti pesti, nici cu neonii chiar daca sunt mai mici, o sa ii dau sau o sa dau viviparii si sa imi mai iau cativa Tetrazona.
Tare asta o sa imi mai iau 2 sa vad cum se comporta si daca o sa faca "scandal" o sa ii dau
La mancare a venit si acuma iar sunt impreuna amandoi. E si putin mai mic, poate il solicita astalalt prea mult.
Acuma seara am vazut ca unul din ei sta mai retras, pana acum tot impreuna erau. Oare il bate astalalt ? Daca da ar fi mai bn daca mai iau 2 ?
Salutare, am primit azi 2 Tetrazoane si i-am pus cu ceilalti pesti, guppy, platy si neoni. Acuma stiu ca nu e bine sa ii tin impreuna ca ii bat pe astialalti de obicei dar ai mei nu au nici o treaba cu ei, sunt vioi, se plimba intruuna. Am sanse sa fie si mai incolo tot asa pasnici ? Adica sa nu ii ciupeasca pe astialalti.
Multumesc.
Oricum nu puneam mult de obicei, cativa picuri, dar mi-am cumparat o cutie noua si am scapat din greseala putin mai mult. Acum nu mai e albastruie apa.
Pun cand schimb apa.
Salut, alaltaieri mi-am luat 6 neoni si vad ca nu prea mananca. Ar trebui sa le cumpar ceva mai special pentru ei ? Momentan am tubifex uscat, am avut si inghetat dar mi s-a terminat, si mai am niste granule Tetramin. Comportamentul lor cred ca este normal, se plimba toata ziua prin acvariu gramada.
Si as vrea sa va mai intreb daca este problema faptul ca am pus putin prea mult albastru de metil in apa, este putin albastruie dar nu foarte tare.
Oops, imi cer scuze, GUPPY. Inotatoarele nu le tine apropiate, le tine deschise, mai mult sta jos, pe nisip dar mai si inoata din cand in cand. Nu prezinta nici o rana sau pata, este asa doar de vreo 3-4 ore max, adica iese chestia aia de culoare galbuie deschis din ea sau incearca sa o scoata din ea ca are gura mai larg deschisa decat la ceilalti pesti, parca "sufla" din greu. Parca este ca un intestin.

M-am uitat pe linkul pus de tine dar nu am vazut nimic acolo ce ar putea avea ea. Sa fie oare din cauza nasterii ?
Acuma sta agatata intre firele de planta, parca i s-a spart burta acolo.
Salut, iese ceva din saraca guppy, si e si suparata, mai mult sta in loc, nu inoata Ce pot face cu ea? A si facut pui de vreo saptamana.

Poze:

http://img442.imageshack.us/img442/4122/img199.jpg

http://img291.imageshack.us/img291/567/img200f.jpg

Am un xifo nebun, ii bate pe toti, ii ciupeste. Ce pot face cu el ? Este cel din centrul imaginii, nu e prea mare, vreo 4 cm.

Poza:

http://img440.imageshack.us/img440/2718/img203v.jpg

Foarte frumos ! Intr-o zi sper sa am si eu asa ceva

Forum Index » Profile for Ionutz8800 » Messages posted by Ionutz8800
Go to: