[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: raducu26
Forum Index » Profile for raducu26 » Messages posted by raducu26
Sunt cam multi pesti pentru acvariul tau. Beta se tin singuri nu in acvarii comunitare, sau ma rog nu in acvarii comunitare si de dimensiunile astea. Cei portocalii cu rosu sunt xiphophorus helleri si sunt pesti pentru bazine de peste 50l.
Buna seara!
Ce parere aveti despre http://www.rywal.ro/produse/echipame...st-detail.html La specificatii scrie ca presiunea de lucru e de la 0.5 - 6 bari. Se poate folosi asa ceva la acvariu?
Poti cauta si aici:
https://www.jbl.de/en/online-hospital
Ma intereseaza sa aiba rotorul si axul functionale si sa nu faca zgomot ....rog ofertati pe pm. Multumesc!
De unde ai achizitionat zeolitul si cat te-a costat?
bitanu wrote:Bun venit Radu! Esti amabil sa ne incanti cu niste poze sau daca nu, cu ceva video (cu acvariile, nu cu tine ) ) ?

Amabil sunt, dar poze nu am facut demne de postat pe forum dar, promit ca voi face niste poze .
Cumpar corydoras albino si paleatus cate o pereche de fiecare si 15-20 de creveti red cherry. Preferabil de la o singura persoana. Astept oferte pe pm sau pe adresa de mail radu_p_22@yahoo.com!
Bine v-am gasit,
Numele meu este Patrascu Radu, sunt din localitatea Pascani. Pot spune ca am putina experienta in acest domeniu motiv pentru care mi-am si facut cont pe acest forum. Momentan detin 2 acvari,i unu de 160 de litri home made si unu cumparat de 60 de litri. Sper sa invat cat mai multe de la voi si cu ajutorul vostru sa devin mai priceput. Toate cele bune si ape limpezi la toata lumea!

Forum Index » Profile for raducu26 » Messages posted by raducu26
Go to: