Buna dimineata de aproximativ 2 luni citesc cu mare interes ceea ce dumneavoastra discutati si este foarte interesant.Numele meu este Valentin si am 23 de ani iar de aproximativ 2 ani sunt constantean pasiunea pentru acvarii nu o am de mult timp (sunt novice si accept orice critica ) ci de apoximativ 6 luni.In momentul de fata detin 2 acvarii la care mai am mult de lucru.
1. Am un acavriu marca juwell dimensiuni 60X30X40 dotat cu-- un filtru FAN -2 PLUS dela AQUAEL.
--incalzitor cu termostat.
--1 singur neon 15w t8.
--bomba co2(
care nu prea imi iese
) prevazuta cu un difuzor ceramic.
--fauna este compusa din:2 perechi guppy, 1 pereche molly,1 pereche xipho,5 neoni,1 ancitrus,1 Betta Splendens, 2 sanitari(hoplosternum thoracatum),4 pomaceea.
--ca si substrat am folosit quartz si pietre de rau...
--acvariu are si cateva plante dar denumirea lor nu le stiu(ma voi documenta si va voi spune)
2. Celalalt acvariu este unu home made 55X25X35 dotat cu filtru intern si o pompa cu piatra de aer,incalzitor cu termostat si termometru. Este populat cu creveti red cherry (in acest moment cred ca am aproxiamativ 50 de membri),3pomaceea si 2 melci asasini. Acvariu este putin plantat.
In cateva zile voi reveni si cu poze...Va multumesc