[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hypnos87
Forum Index » Profile for hypnos87 » Messages posted by hypnos87
o sa ma corectez....acum sunt la inceput,accept orice critica nu ma supar
da terazona o sa il donez cat de curand iti multumesc pentru proptitudine
buna dimineata....am achizitionat 4 cory in locul celeor 2hoplosternum thoracatum..oare 4 cory sunt prea multi pentru un acvariu de 70 de litri?daca pun 2 dintre ei in acvariu cu creveti? va multumesc
alexacv wrote:Frumos acvariul, imi plac plantele, par sanatoase. Felicitari
Ce as mai face eu la el? As schimba fundalul cu unu simplu (negru)

multumesc poate ca voi schimba fundalul sa gasesc unu simplu...hmmm
alexacv wrote: as schimba filtru ala (parca e prea mare si ocupa mult spatiu).

filtrul nu se vede acolo e un compartiment unde am filtru si incalzitorul asa e prevazut acvariul
pai asa invat si eu
image

image

image

image

image

image

image

iar acesta este acvariu cu creveti nu am putut sa ii pozez datorita camerei care este foarte slaba :
image

astept cu bucurie orice critica.....
ma poate ajuta si pe mine cineva ca vreau sa pun si eu cateva poze si nu ma descurc am incercat cu ajutorul http://imageshack.us/ dar imi zice ca ''IMG_0102.JPG - Too big to upload.'' ce alta modalitate mai este o seara buna
Buna dimineata de aproximativ 2 luni citesc cu mare interes ceea ce dumneavoastra discutati si este foarte interesant.Numele meu este Valentin si am 23 de ani iar de aproximativ 2 ani sunt constantean pasiunea pentru acvarii nu o am de mult timp (sunt novice si accept orice critica ) ci de apoximativ 6 luni.In momentul de fata detin 2 acvarii la care mai am mult de lucru.

1. Am un acavriu marca juwell dimensiuni 60X30X40 dotat cu-- un filtru FAN -2 PLUS dela AQUAEL.
--incalzitor cu termostat.
--1 singur neon 15w t8.
--bomba co2( care nu prea imi iese ) prevazuta cu un difuzor ceramic.
--fauna este compusa din:2 perechi guppy, 1 pereche molly,1 pereche xipho,5 neoni,1 ancitrus,1 Betta Splendens, 2 sanitari(hoplosternum thoracatum),4 pomaceea.
--ca si substrat am folosit quartz si pietre de rau...
--acvariu are si cateva plante dar denumirea lor nu le stiu(ma voi documenta si va voi spune)

2. Celalalt acvariu este unu home made 55X25X35 dotat cu filtru intern si o pompa cu piatra de aer,incalzitor cu termostat si termometru. Este populat cu creveti red cherry (in acest moment cred ca am aproxiamativ 50 de membri),3pomaceea si 2 melci asasini. Acvariu este putin plantat.

In cateva zile voi reveni si cu poze...Va multumesc
le``am bagat putin in acvariu vreo cateva zile pana imi vine comanda de plamte si apoi le scot......acum ii tot chem pe la mine in camera sa vada ca le am in acvariu dar o sa le tin numai cateva zile...multumesc de sfaturi
nu are nimic de genu este gri cu niste pomi si cateva grote pe unde sa intre pestii si aia de de la pet shop i``a pacalit ca cik acolo or sa depuna icrele pestisoriii))
m``am gandit si la aceasta varianta numai ca sunt colegii cu mine de apartament
buna seara o sa pun si eu o intrebare tampita....ieri de ziua mea am primit cadou 2 decoratii de acvariu din plastic in forma de munte cu grote si nu prea as vrea sa le pun in acvariu ca nu e estetic dar totusi e un cadou si nu as vrea sa se supere pe mine.....vreo idee cum pot sa le folosesc sa im pac si capra si varza??? se poate prinde riccia sau moss de ele??? un sfat va rog multumesc si o seara buna
pai nu il am asa bine plantat ca e la inxceput doar ce l``am cumparat si nu am decat o plata un echinodorus si o buturuga...astept duminica sa merg la targ sa vad ce plante gasesc si la ce bani ca acum e criza
ok am inteles...multumesc
buna ziua as avea si eu o intrebare intr``un acvariu de creveti ce as mai putea adauga fara ca micutii creveti sa aibe de suferit??? va mulumesc..,
la otet nu vedeam reactia...
hmmm m``am descurcat multumesc
gata m``am lamurit e bun si otetul dar mai puternic e detartrantul imedita vezi care e calcaroasa si care nu este...va multumesc
pai parca face putina spuma dar abia daca o observi cel putin eu nu prea am vazut un prieten vede spumele

Forum Index » Profile for hypnos87 » Messages posted by hypnos87
Go to: