Message |
|
Acvariul cu toate accesoriile s-a dat. Multumesc. Se poate inchide.
|
 |
|
Tinand cont ca poate pe unii îi îngrijorezã pretul transportului sau modul de transport fac urmatoarea precizare, în pretul acvariului intra si transportul pe ruta Suceava-Roman-Bacau-Adjud-Bucuresti cu usoare abateri de la traseu de max 50km, Transportul il asigur personal in jurul datei de 27 august. detalii pe acest topic sau pm
|
 |
|
Cine are posibilitatea sa-mi vanda 3 perechi de Endlerii sau 3 masculi si 6 femele, linii diferite si curate sa ma contacteze pe pm sau pe acest topic, multumesc anticipat.
|
 |
|
cum am promis revin cu fotografii http://picasaweb.google.com/vsemeniuc/Acvariu300#
La achizitionarea acvariului, dau kit co2 ca bonus
|
 |
|
Revin cu o mica specificatie: acvariu are volum de aproape 300l (mai exact 297l), si incap 240l apa, 40kg substrat si raman minim 3 cm neocupati, acvariul are o baza din plastic cu amortizoare pt absortia socurilor, capacul este echipat cu doua T8 aqua-glo 620 de 30 w, doua osram 840 de 18 w daylight si un neon romanesc T 111 de 16w daylight. detalii pe pm. Nu pot sa pun poze ca mi s-a stricat aparatul, dar in cateva zile am sa am.
|
 |
|
Scrat wrote:Care ar fi cea mai buna metoda de a scapa de aceasta alga ?
Uite cum procedez eu si am rezultate foarte bune, am scos plantele afectate si buturugile pe care crestea prapadita asta de alga si le-am pus intr-o galeata cu solutie formata din apa 10l si 100g ACE automat. Nu am lasat plantele mai sensibile (cu frunza subtire) mai mult de 5 min, anubiasi i-am lasat mai mult dar nu e necesar efectul e acelasi si apoi urgent le-am clatit. Le-am replantat respectiv repozitionat si am observat cam dupa o ora doua chiar, inrosirea algei si peste noapte disparitia ei de pe planta. De pe anubias am indepartat alga chiar cand clateam planta dar de pe alternanthera cardinalis nu am mai riscat ca are frunzele sensibile si alga a disparut in modul aratat mai sus. Nu recomand nimanui apa oxigenata, cunosc doi colegi de pe forum care si-au parlit plantele cu toate ca au folosit doze mici. Metoda nu am inventat-o eu ci am citit pe ici colo. Sper ca am fost cumva de folos, bafta.
|
 |
|
Vand acvariu 240l, 120/55/45, sticla de 10mm, marca WROMAK (Polonia) cu masa si capac modificat fata de original este cumparat de aproximativ 7-8 luni si nu are zgarieturi, incalzitor 200w Newatt cu protectie de cauciuc, filtru intern Eheim, dau bonus la cerere:2 lampi T8 de 30w, 30 kg substrat profesional 1-5 mm de la Ferplast, perdea de aer 60 cm de la Resun, background tip folie, hranitor pt. grindal sau tubiflex, 2 buc minciog (mare si mic), pret 1300 ron negociabil, si o instalatie co2 Ferplast in cutie originala cu instructiuni de folosire, folosita cam 2 luni (adica am incarcat-o de vreo 4 max 5 ori) pret 120 ron
|
 |
|
Buna, ma numesc Vasile, am 37 ani si am facut o pasiune pentru acvaristica de pe la 7 ani.
Momentan detin 2 acvarii unul RIO 180 echipat standard cu background home made si unul de 60l home made. Plante: valisneria, echinodorusi (amazonicus, tellenus ), 3 anubiasi, o tufa mare de elocharis acicularis, niste fire de bacopa, cabomba, rotala si mai sunt vreo doua la care nu le stiu numele. Vietuitoare: 2 polypterus senegalus, 2 ctenopoma acutiroste, 4 kribensis, 2 platydoras costatus, 5 tetrazone, 5 ancistrusi, 2 kuhli, 2 pomacea, 6 Neritina Natalensis si nu stiu cati melci de substrat.
Folosesc o linie de fertilizare Prodac, de care sunt foarte multumit (eu si plantele ). Deocamdata nu folosesc CO2, poate pe viitor va fi si asta.
Sunt pe acest forum pentru a invata din experianta voastra si din greselile altora. Tuturor va urez bafta si sanatate.
|
 |
|
|
|