Message |
|
Vand doua acvarii home made folosite aproximativ un an in stare foarte buna ,marime 60L*30l*30h si celalalt 60L*30l*35h ,54litri respectiv 63 litri , capace home made din pvc deosebite, la fiecare cu instalatie neon 18 w ,decor 3d pe fundal din polistiren,filtre interne tetratec in 400 plus si hailea rp 400 (la alegere) pret 135 lei bucata usor negociabil ,se pot vinde si pe bucati,acvariile doar sticla si fundalul 3d 75lei\bucata,capacele cu instalatie iluminare 55lei\bucata,filtrele 35 lei\bucata,transport in orasele Arad si posibil si Timisoara gratuit,precizez ca acvariile s-e trimit si in tara cu curierul in regim de fragil ,cost suportat de cumparator ,atasez si o poza a unui-a din ele ,poza celuil de al-doilea nu mai are rost sa o atasez pentru ca sant aproape identice si oricum cred ca nu mai incape in spatiu, detalii pe pm sau la tel.0754843956
|
 |
|
Da mai suntem si din Arad dar mai putini ,daca t-e pot ajuta cu ceva vorbim pe pm.
|
 |
|
Daca mai este valabil sant interesat ,ti-am trimis si pm
|
 |
|
Pai nu dumneata in primul post ai scris 100 ron ???
|
 |
|
Ce volum de apa invarte pompa pe ora,adica cati l\h,si cine i-l fabrica???multumesc
|
 |
|
Ti-am trimis pm,astept raspuns,multumesc
|
 |
|
Bine ai venit Radule si spor la invatat,mult succes
|
 |
|
Multumesc frumos de corectare,binenteles ca sant de accord,a fost greseala mea
|
 |
|
Probabil ca nu m-am exprimat corect ,greseala mea dar mai departe am explicat cred ca destul de clar ce vreau sa cumpar,multumesc de corectare.
|
 |
|
Dupa cum spune si titlul cumpar reactor co2 chiar si folosit de preferabil din acela de sticla in forma de pipa 2-3cm diametru,contact pe pm sau aici,multumesc.
|
 |
|
Maine fac putina ordine in acvariul cu RCS si cred ca pot sa-ti dau cateva exemplare,cam cate bucati te intereseaza  unde in Arad stai
|
 |
|
Pretul este negociabil ,multumesc
|
 |
|
Cit timp au fost folosite ,in ce stare sint,  pune daca poti si niste poze,multumesc.
|
 |
|
Caramela nu pretul transportului ma interesat ci durata lui deci daca mai ai si crezi ca rezista ma mai intereseaza
|
 |
|
Daca zici ca nu o sa ajunga in viata atunci mai bine nu ii vreau pacat de bieti creveti sa ii chinuim ,sincer nici nu stiu cit ar face cu curieratul din galati pina in arad,poate ne ajuta cineva care stie mai bine ,multumesc
|
 |
|
Daca trimiti si in tara vreau si eu 20 de bucati  multumesc
|
 |
|
Bine ai venit si spor la invatat
|
 |
|
Bine ai venit si spor la invatat
|
 |
|
Trimiti si in vestul tarii
|
 |
|
Bine ai venit si spor la treaba(invatat)
|
 |
|