[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Nadija
Forum Index » Profile for Nadija » Messages posted by Nadija
acvariul este de 60 de litru mi se pare sufiecient de mare ptr o populatie de cativa pestisori..mai exact 4 neoni, 4 scalari nu f mari, si un caras ! stiu ca nu este buna combinatia de pesti dar nu pot renunta la ei! ce sa fac??
ma gandesc sa donez caraselul dar il iubesc tare mult ca il am demult si miar parea rau sa ajunga pe maini mai proaste decat a fost la mine..(desi nu prea e posibil)
inainte de totate multumesc ptr raspuns dar nu inteleg de ce nu sunt compatibili carasii cu neonii ca la mine se inteleg de minune! apoi imi plac f mult scalarii, astazi miam achizitionat 4 bucati, voalati.se pare ca sau adaptat dar inca nu este in regula amenajat acvariul cu substrat si plante. ce plante mai stufoase si nu f scumpe imi recomandati? cat despre substart, la mine nu este de nici 1 cm grosime, cat trebuie sa fie de gors ptr a se acomoda plantele mai bine?
Buna , sunt relativ noua pe acest site/forum si de curand miam redescoperit pasiunea ptr acvaristica. De cand ma stiu am avut pesti, dar niciodata nu iam ingrijit corespunzator, si asta e o problema care ma ingrijoreaza avand in vedere ca vreau sa ma ocup serios de amenajarea acvariului de 60 litri pe care-l am. O sa pun si niste poze in curand ca sa vedeti despre ce e vb,am un carasel de 1 an jumate vreo 6 cm cu tot cu coada si 4 neoni dar as vrea sa intreb de ce substrat am nevoie ptr a-l echipa cu multee plante,(pe acvariu).grosime, tip.. si as vrea sa pun o buturuga , ce tip de lemn se preteaza si ce specii de plante cresc cu radacina in el.va rog astept suggestii

Forum Index » Profile for Nadija » Messages posted by Nadija
Go to: