[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: madalina
Forum Index » Profile for madalina » Messages posted by madalina
am un caras auriu cu coada voalata care are cam 9 luni.........cam de 3 luni asa îmi sta cu burta in sus......se mai întoarce, mai înoatã un pic dar cum se oprește în loc cum se întoarce cu burta în sus.de la ce este?și cum sa fac sa-i treacã?
mai mersi.......ramane sa mai vorbim si sa vedem........cand am banii te anunt si poate rezolvam ceva......ca nu pot sai tin toata vara cu cuburi de ghiata in acvariu.....mi-e mila de ei.
am si eu o intrebare.......nu exista un dispozitiv de racire al apei in acvariu? am un acvariu de 120 litri cu 2 carasi aurii iar apa din el mi-a ajuns la 27-28 grade. cum o pot raci?multumesc
adica? e alba, vascoasa, miroase ingrozitor, eu le las apa cel putin 24 ore in sticla inainte sa o pun..........niciodata nu am patit asa......
in acvariul meu dupa nici 4-5 ore apa devine alba si vascoasa........de la ce? si ce dumnezeu sa ii fac?patesc asta de 2 zile incoace.....am filtru, am pompa de aer, am plante am tot ce ii trebuie......totusi ceva e in neregula....help me!
memorat in capushorul meu.dar pana dau carasii ce sa ii fac lu domnu Cleo care are coada jumulita si mai sta din cand in cand cu burtica lui draguta la "soare"?
ok.o sa scap de toti ceilalti pesti si pastrez carasii.te rog spune-mi ce sa ii fac carasului cu pricina.
pai de 2 ori pe saptamana le scot cate 2 litri si ii inlocuiesc cu apa statuta din sticle.populat nu mi se pare a fi...chiar au loc.iar incompatibilitate intre cine si cine???eu nu stiu lucrurile astea, si imi cer scuze.eu am primit pestii ceilalti.initial am primit cadou carasul bolnav, apoi i-am luat pereche.....si restul i-am primit.ghideaza-ma te rog......
si scuze pentru scris.din reflex scriu asa....dar renunt la el.scuze din nou.
pai.....acvariul are 20 litri, temperatura e de 22 grade, mai am 3 guppy, 2 zebre, 2 neoni, 2 melci, filtrul e Hailea de tip cascada pt acvariu mai mic de 60 litri, apa o schimb d 2 ori pe saptamana. carasul asta are si pereche.celalat nu are nimic, insa asta km de o luna se mai da cu burta la suprafata;acum si coada lui pare jumulita.in rest solzi lipsa nu are, e vioi, mananca...
am un caras auriu cu coada ecvantai si o jumatate din coada pare k este ciupita, jumulita asa.......e bolnav? dk da, ce dumnezeu sa ii fac sau sa ii dau? [/i]
mersi mult. o sa-l fac pe naiba in 4 sa gasesc ce mi-ai zis. multumesc
Porcu wrote:Incearca niste mincare pentru alevini: Hikari First Bites sau nauplii de Artemia daca ai rabdare . Merge si cu mincare pentru adulti sfarmata, da' e mai bine cu ceva pentru alevini.

Intr-o luna o sa fie destul de mari sa-i poti pune cu adultii .

Sa nu neglijezi curatenia acvariului in care cresti puii. Un filtru si 23-24 C ar fi un minim necesar.

mersi mult.esti un dulce.dar mancarea pt alevini Nutrifin de la Sera e buna?
am 11 pui de guppy.......am inteles sai separ de ceilalti pt ca ii manaca, am inteles sai hranesc cu galbenus de ou sau mancare de pesti faramata.....dar voiam sa stiu cat trebuie sa ii tin separati de ceilalti.cam cat le ia sa creasca? sunt novice intr-ale pestilor.....e prima lor fatare. Nu prea stiu cum sa ii ingrijesc.

Forum Index » Profile for madalina » Messages posted by madalina
Go to: