[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionutzcz72
Forum Index » Profile for ionutzcz72 » Messages posted by ionutzcz72
As dori o femela adulta ,apta pentru reproducere.In magazine si in piata nu gasesc decat masculi.Femelele sunt foarte mici.Va rog frumos astept oferte .Aici sau pm

Mutat de Val: Se potriveste mai bine aici, la "Cumparari". Spor!.
Schimb o tufa cryptocoryne pontederiifolia pe o femela adulta betta doar craiova
Preferabil ceva gen bacopa,egeria .Adica o planta inalta
Astept orice tip de oferta !
O solutie mai ieftina ar fi :
Intr-o sticla pune apa rece de la robinet si pune-o in acvariu bineinteles cu capac.Daca nu are efect bag-o la frigider si ingheat-o si asa cu siguranta vei raci apa! succes
Va multumesc foarte mult! Se Poate Inchide Topicul!
Momentan am acvariul cu substrat din nisip si pietris.Doresc sa cumpar un substrat special.Eu Ma Gandesc La JBL .
acvariu 50 l
lumina 2 neoane 20w fiecare
plante: egeria ,anubias ,echinodorus,cryptocoryne.
pesti:Vivipari
incalzitor 75w
filtru resun sp 1100 500l/h
Pareri?? :music:
Seductiv daca te certi cu noi cand iti dam niste sfaturi nu e bine! Tu ceri ajutor cum sa pui backgroundul ala si tot ca tine faci!Atunci de ce mai postezi pe forum?
Da si tu detalii despre acvariu! :bgun:
Pai in primul rand speciile tale nu sunt compatibile!Carasii cresc foarte mari si mananca mult ! Se tin cam 15 la litru.Presupun ca acum sunt mici insa cand vor creste vor inghitii neonii si masculii de guppy!In al doilea rand neonii sunt pesti de card care se tin in grupuri de minim 6! Uita-te si tu cu atentie la pesti si incearca sa observi lucruri ciudate cum ar fi pete albe..si multe alte simptome !Tine-ne la curent!! Succes
Fundalu acela se pune inafara categoric!!!! Nu te sfatuiesc sa il pui inauntru deoarece:
1 Se poate decolora si iti coloreaza apa
2 Cine stie ce tusuri are care dauneaza pestilor
3 El este facut pentru exterior!Tu Ai Creste un Catel de Casa pe afara :-P ?
Xipho cresc cam 12 cm.Neonii sunt pesti de card care se tin min 6 pe care tu ii ai.Teoretic nu se inteleg insa ar fi bine sa incerci!Succes
Ok! Succes in continuare!
Stai linistita!Poate nu ii foame.. :-) o sa manance el!
Specia: Pangasianodon (Sauvage, 1878)
Sinonime: Pangasius pangasius, Helicophagus hypophthalmus, Pangasius hypophthalmus, Pangasius pleurotaenia, Pangasius sutchi
Familia: Pangasiidae
Ordinul: Siluriformes
Genul: Pangasius
Origine: Thailanda
Marime: 30-130 cm, greutatea max. Cunoscuta pina in prezent : 44 Kg
Comportament: pasnic
Nivel inot: fundul si mijlocul acvariului
Apa: pH – 6,5 –7,5, dGH – 2-20º
Temperatura: 22-26 grade
DIMORFISM SEXUAL:MASCULII SUNT MAI SUPLI DECAT FEMELELE SI AU DUNGILE MAI ACCENTUATE
Hrana: omnivor
Dimensiunea minima a acvariului: 1,8-3,6 m
Speranta de viata: 10 ani
Nu vreau sa il contrazic pe minnardy insa nu cred ca este o idee buna sa pui buturuga in bazin.Pe forum scrie ca poti pune radacina de vita de vie fiarta si tinuta in apa 2 saptamani .Te sfatuiesc sa renunti la acea buturuga si sa iti iei radacina de vita de vie sau radacina de mangrova din comert. succes!
Saprolegniaza cu siguranta cel mai eficient mod de a scapa de ea este verdele de malachit
Acvariu 50 l ,substrat pietris de pe la petshop ,burete bolborositor,incalzitor resun 75w plante elodeea densa,12 guppy, 5 xipho 3 femele si 2 masculi,1 corydoras ,3 molly,2platy

Le dau TetraMin si Tubifex liofizat,nu le dau hrana no-name.
Atunci cand ti-a fatat un singur pestisor si acele margelute a "avortat".Acele margelute sunt icre nedezvoltate .La Xipho cel mai bine te poti ghida dupa forma abdomenului.Cand pieptul pestoaicei devine patratos atunci este momentul cand va trebui sa o separi .Ca sa Iti spun sigur pune o poza cu pestoaica.Sper k ti-am fost de folos.
Salut!Am o pereche de Xipho Berlinezi si o pereche de Xipho cu ochii rosii.Femela Berlineza a nascut de 2 ori cate 40 de pui.Problema este ca cea cu ochi rosii nu vrea deloc sa se inmulteasca .Pestii sunt maturi .Am mai inmultit Guppy ,Molly,Platy si cateva varietati de Xipho dar chiar nu imi pot da seama ce sa le fac acestora .As putea contribui cu ceva sa pot grabi imperecherea?Tin sa mentionez ca am perechea de aprox un an. :o

Forum Index » Profile for ionutzcz72 » Messages posted by ionutzcz72
Go to: