Message |
|
La Multi Ani si bine ai venit.
|
 |
|
Cosmynas wrote:Exemplu guppy si xipho.
Daca au un mascul pe linga ele sint mereu insarcinate,tu vrei sa stii,probabil,cind se apropie momentul de expulzie a puilor;se intimpla cind burta se mareste si se innegreste linga innotatoarea caudala.
|
 |
|
Incearca sa bagi apa pe sub filtru placa nu sa tragi apa.
|
 |
|
minnardy wrote:...filtrare...biochimica !!! 
Stiu ca stii,nu a fost intentia mea sa te corectez  , ci am subliniat diferenta sa nu se gaseasca cine stie ce destept  sa scoata clorul din apa de robinet,spre exemplu,prin buretele ala verde.
|
 |
|
minnardy wrote:celalalt, ala verde, parca este reducator de nitrati, deci oaresice filtrare chimica realizeaza.
E doar suport pentru bacterii ,deci filtrare biologica,filtrarea chimica se face prin carbune activ.
|
 |
|
Pachetul a ajuns deja la mine.
Cuvinte de lauda pentru vinzator.
Multumesc.
|
 |
|
|
 |
|
Cred ca vei iesi mai bine daca le vinzi pe bucati.
|
 |
|
Mai trebuie dotat cu sonda?
Are si solutiile de calibrare?
|
 |
|
Chiar sint curios ce o sa iasa.
Si eu am o idee din asta cu un mic colt de amazon de vreo 3000 de l dar nu m-as incumeta la o inaltime mai mare de 1,5m dar bine asta este parerea/visul meu.
Ceva de genul asta as vrea eu in casa : http://siite.com/esquirehouse360/index.html ,da-ti video tour ,the aquarium.
|
 |
|
In bol concentratia de NH3 si NO2 este uriasa asa ca cel mai mic rau este sa bagi pestii in acvariul mare,ii vei hrani cit mai putin si continui cu adaugarea de bacterii denitrificatoare.
Succes
|
 |
|
O bucata Pterygoplichtys gibiceps ,25 cm,pregatit pentru un acvariu mare.
|
 |
|
Glicerina boraxata este un atiseptic usor folosit de obicei in combaterea aftelor cavitatii bucale,si nu cred ca o poti folosi la ungerea garniturilor;nu prelungesti viata garniturilor daca le ungi;vaselina se foloseste pentru a usura cuplarea furtunelor.
|
 |
|
multumesc pentru primire.
Acum sint intr-o perioada de schimbari dar vor urma si poze.
|
 |
|
Ma numesc Stefan,33 de ani,bolnav:discusi pe creier.
Acvarii:Rio 180 plantat,home made 375 l plantat,60l steril.
Pe principiul ca daca vrei sa adresezi o intrebare trebuie sa cunosti jumatate din raspuns nu am intrebari...folosesc functia search...deocamdata.
|
 |
|