[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: D3v1l
Forum Index » Profile for D3v1l » Messages posted by D3v1l
Ii am cam de 3 ani au cam 13 cm si nu pot sa ii mai tin in acvariu ca plec din tara. pret total 30 ron dar cu transportu pentru alte judete stabilim cine sta in tulcea ii ia direct de la mine aks.
image
image
Dar cele de ceramica nu sunt indicate ?Eu am vazut ceva foarte misto acuma ma gandesc sa nu faca rau cu ceva ceramica.
:-P super trebuie sa prind Vesicularia cu o ata aha mersi mult am cautat poze cu acvarii si am vazut destule aranjamente am de unde sa ma inspir acum

image
Cred ca am sa fac un decor din niste pietre mai mari si poate gasesc prin petshop un lemn mai mare.Mersi pentru sfat acum pun mintea la contributie sa aranjez ceva frumos.Cand voi termina voi pune o poza cu acvariu. :foto:
Asta e poza

image
Salut tuturor.De 1 saptamani caut decoruri frumoase dar nici urma astazi m-am decis sa fac ceva din doua nuci de cocos, le-am taiat le-am curatat, le-am dat o forma dar cu greu dar in final a iesit o casuta.Am mai vazut pe alte siteuri cu o gaura dar nu mi-au placut.Ce altceva e mai indicat ?
Ce decor imi recomandati ?

Forum Index » Profile for D3v1l » Messages posted by D3v1l
Go to: